Selçuk Kartalları yükseklerde

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde Trabzonspor Medical Park galibiyeti büyük sevinç yaratt

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde Trabzonspor Medical Park galibiyeti büyük sevinç yarattı. Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel maç sonunda sarı mavililerin soyunma odasına giderek, takımın maçın başından sonuna kadar kazanacaklarına olan inancını ifade etti.

Beko Basketbol Lig’inde haftayı sahasında kazandığı Trabzonspor Medical Park maçı ile tamamlayan sarı mavili temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde keyifler yerinde. Selçuk Kartalları’nda maç sonunda Selçuk Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Hakkı Gökbel soyunma odasında ziyaret ederek, takımı tebrik etti.

“İNŞALLAH LİGDE KALACAĞIZ”

Rektör Gökbel takımın kazanacağına dair inancı maç başında gözlerinden okuduğunu belirterek, “Öncelikle herkesi tebrik ederim. Çok güzel bir maç oldu. Tribünde otururken, başkan bile heyecanlı maç geliyor mu, gidiyor mu diye. İnanın ben hiç şüphe etmedim kazanacağım. Başlangıç gerçekten  çok iyiydi ve bu maçı kazanacağınıza olan inancı sizlerde gördüm. İnşallah bundan sonraki maçlarda da aynı inanç ve mücadeleyi göstereceğinize inanıyorum. Maç arası başkanım “Böyle oynasınlar her maçı kazanırız” dedi. Bende buna inanıyorum. Aynı oyunu bundan sonra da göstertip inşallah ligde kalacağız.” dedi.

“GERÇEK GÜCÜMÜZÜ GÖSTERDİK”

Başkan Yunus Derebağ ise Trabzonspor karşısında gerçek güçleriyle sahada olduklarını belirterek, “Oyuncularımızın hepsine her zaman güveniyorduk. Ancak maalesef şanssızlıklarla kaybettiğimiz maçlar oldu. Bu gün gerçek gücümüz ortaya çıkmış oldu. İnşallah kalan 5 maçında hepsini bu oyunla alacağız.” şeklinde konuştu.

“EN GÜZEL YERDE BİTİRECEĞİZ”

Sarı mavililerde kaptan Murat Yolcu ise son 6 maçlarına galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Son 6 maçta onur mücadelesi vereceğimizi daha önce de demiştim.  Biz hazırız bunun için. Buna maç maç bakacağız. Bunun ilkini kazanmayı bildik. Taraftarımızın desteği inanılmazdı. Bundan sonra da böyle devam etmesini istiyoruz. Kolej maçında herkesi buraya bekliyoruz. Onların desteği ile o maçı da alacağız. Hiç kimse merak etmesin bu takım en güzel yerde lige noktayı koyacak.” dedi.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri