Selçuk Kartalları Tofaş karşısında

Torku Konya Selçuk Üniversitesi Beko Basketbol Ligi'nin 3. haftasında bugün Tofaş ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Torku Konya Selçuk Üniversitesi Beko Basketbol Ligi'nin 3. haftasında bugün Tofaş ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bursa Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 17.00'de başlayacak. Selçuk Kartalları bu maçı kazanarak sezon öncesi Türkiye Kupası grup maçlarında uzatmalarda kaybettiği rakibinden rövanşı almak istiyor

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi ligin 3. haftasında deplasmanda Tofaş ile karşı karşıya gelecek. İlk maçında Beşiktaş’a deplasmanda kaybeden Selçuk Kartalları ligin ikinci haftasında evinde Aliağa Petkim'i mağlup etmeyi başarmıştı. Sıra-mavililer Tofaş'ı yenerek 4 yıl aradan sonra yükseldiği Beko Basketbol Ligi'nde 2. galibiyetini almak istiyor. Saat 17.00'de başlayacak karşılaşma Bursa Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak.

TELEKOM'U YENİP BANVİT'E KAYBETTİLER

Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nin bugün karşı karşıya geleceği Tofaş Beko Basketbol Ligi'nin ilk 2 haftasında bir galibiyet ve bir mağlubiyet aldı. İlk hafta evinde Türk Telekom'u ağırlayan Tofaş maçtan 83-80 ile galip ayrılmayı bilmişti. İkinci haftada ise Banvit deplasmanına çıkan Tofaş maçı 86-70 kaybetti.

YÖNETİCİLER YALNIZ BIRAKMAYACAK

Beko Basketbol Ligi’nin 3. haftasında deplasmanda Tofaş ile karşı karşıya gelecek Torku Selçuk Üniversitesi’nde bu maçın hazırlıkları tamamlandı. Zorlu maçta sarı mavilileri yöneticilerde yalnız bırakmayacaklar. Sarı mavili yönetimde belirlenen isimlerin deplasmanda takımın kendini yalnız hissetmemesi adına tribünde yer alacağı ifade edildi. Aliağa Petkim maçında kazandığı galibiyet ile morallerin yerine geldiği Selçuk Kartalları kupa da boyun eğdikleri rakiplerini bu sefer mağlup ederek hem kupanın öcünü almak hem de ligdeki yükselişini sürdürmenin peşinde.

TURHAN: İSTEDİĞİMİZİ ALACAĞIZ

Sarı mavililerin Basın Sözcüsü Tunahan Turhan önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, “Takımımız hafta boyunca iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Sakat arkadaşlarımız da takıma katıldılar. Son anda bir aksilik olmazsa sahaya tam kadro olarak çıkacağız. İnşallah deplasmandan galip ayrılmayı planlıyoruz. Bunu başarırsak evimizde oynayacağımız bir hafta sonraki açımızın daha güzel olacağı kanısındayız. Oradan istediğimizi alıp döneceğimizi düşünüyorum” dedi.

BEKO BASKETBOL LİGİ'NDE 3. HAFTA HEYECANI

Beko Basketbol Ligi’nde üçüncü hafta, Cumartesi günü oynanacak Aliağa Petkim – Galatasaray Liv Hospital mücadelesiyle başlayacak. Ligde Cumartesi günü saat 15.30’da başlayacak Aliağa Petkim-Galatasaray Liv Hospital mücadelesinin yanı sıra 16:00’da Mersin Büyükşehir Belediyesi-Trabzonspor Medical Park ve 17.00’da da Türk Telekom-Banvit, Tofaş-Torku Konya Selçuk Üniversitesi ve Olin Edirne-Uşak Sportif maçları oynanacak.

Beko Basketbol Ligi’nde 3.hafta programı şu şekilde: Cumartesi 15.30 Aliağa Petkim-Galatasaray Liv Hospital (Lig Tv), 16.00 Mersin Büyükşehir Belediyesi-Trabzonspor Medical Park, 17.00 Türk Telekom-Banvit, 17.00 Tofaş-Torku Konya Selçuk Üniversitesi, 17.00 Olin Edirne-Uşak Sportif, Pazar 15.30 Beşiktaş Integral Forex-Fenerbahçe Ülker (Lig Tv), 16.00 Royal Halı Gaziantep-Aykon Ted Ankara Kolejliler, 20.15 Anadolu Efes-Pınar Karşıyaka (Lig Tv)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri