Selçuk, İzmire gidiyor

Torku Selçuk Üniversitespor sezonun 18. haftasında oynayacağı Gelişim Koleji maçı için bugün İzmire gidecek. Karşılaşma yarın saat 14.30da oynanacak
Torku Selçuk Üniversitespor sezonun 18. haftasında oynayacağı Gelişim Koleji maçı için bugün İzmir’e gidecek. Karşılaşma yarın saat 14.30’da oynanacak

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden Torku Selçuk Üniversitesi’nde Gelişim Koleji maçı hazırlıkları tamamlandı. Temsilcimiz bugün sabah karayolu ile İzmir’e hareket etti. Son çalışmasını bugün İzmir’de yapacak olan Sarı-Mavililer daha sonra kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Lig’de son haftalarda aldığı galibiyetlerle ligde büyük bir avantaj yakalayan Selçuk Üniversitesi İzmir deplasmanından da galibiyetle dönmeyi hedefliyor.
Torku Selçuk Üniversitesi Basketbol Şube Sorumlusu Okay Tınkır,  İzmir’de önemli bir maça çıkacaklarını ifade ederek“İzmir’de önemli bir maça çıkacağız. Galibiyet serisini sürdürerek zirve takibine devam etmek istiyoruz. Takım olarak çok iyi durumdayız. Lige verilen arayı da yoğun bir şekilde çalışarak değerlendirdik. Hiçbir şekilde rehavete girmeden sahaya kazanmak için çıkacağız ve maç boyunca disiplini bir an olsun elden bırakmadan sonuca gideceğiz” dedi.
Öte yandan Cuma günü İzmir Gelişim Koleji Spor Salonu’nda saat 14.30’da başlayacak olan Gelişim Koleji-Torku Selçuk Üniversitesi maçıyla başlayacak olan 18. haftada oynanacak diğer maçların programı şöyle: 7 Ocak Cumartesi: 14.00 Pertevniyal-Genç Telekom, 15.00 Pamukkale Üniversitesi-Gaziantep BB, 16.00 Ted Ankara Kolejliler-İstanbul BB, 16.00 Best Balıkesir-Final Gençlik, 17.00 Maliye Milli Piyango-Vestel, 18.00 Akhisar Belediye-Ormanspor. 8 Ocak Pazar: 15.00 Uşak Üniversitesi-Tenis Eskrim Dağcılık, 17.00 Darüşşafaka-Başkent Gençlik ve 17.00 Tire Belediye-İstanbulspor. (Spor Servisi)
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri