Selçuk, İzmir deplasmanında

Torku Konya Selçuk Üniversitesi bugün deplasmanda Pınar Karşıyaka’ya konuk olacak.

Torku Konya Selçuk Üniversitesi bugün deplasmanda Pınar Karşıyaka’ya konuk olacak. Pınar Karşıyaka Spor Salonunda oynanacak mücadele saat 18.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Aytuğ Ekti, Fatih Arslanoğlu, Mehmet Şahin hakem üçlüsü  yönetecek.
Sezon başından bu yana ciddi bir  rotasyon sıkıntısı yaşayan sarı mavili takımda sıkıntılar ligin sonuna doğru daha da arttı. Sarı mavililerde Valantin Pastal’ın elindeki çatlak nedeniyle iki hafta daha sahalardan uzak kalacağı bilgisine ulaşılırken,  Tomas Delininkaitis’in ise Fenerbahçe maçındaki sakatlığının önemli olduğu öğrenildi. Oyuncunun 1-2 hafta sahalardan uzak kalabileceği düşünülüyor.
Galatasaray, Fenerbahçe gibi zorlu rakipler ardından son olarak bu hafta Pınar Karşıyaka  ile karşılaşacak olan Selçuk kartalları, bu maçın ardından ise düşme hattında rakibi olan takımlar karşısında galibiyet arayacak. Halen 6 galibiyeti bulunan temsilcimizin bu maçlardan iyi sonuçlar alması durumunda lige tutunması bekleniyor. Şu anda Selçuk Üniversitesi’nin 6 galibiyeti bulunuyor ve ligin 15. sırasında yer alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri