Selçuk izin yapacak

TB2L temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi yaklaşık 12 gündür süren yoğun antrenman programının ardından izine ayrıldı. Antrenör Ayhan Kalyoncu oyunculara dinlenmeleri için iki gün izin verdi

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi B Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nde oyunculara iki günlük izin verildi. 2010-2011 sezonunun 9 Ağustos’ta açan ve 12 gündür günde çift idmanla yoğun bir tempoda hazırlıklarını sürdüren sarı-mavililerde teknik kadro oyunculara dinlenmeleri için iki gün izin verdi. Kampın ilk bölümünde atletizm, halter ve kondisyon çalışmaları yapılırken pazartesi günü yeniden başlayacak olan sezon hazırlıkları çerçevesinde temsilcimiz teknik antrenmanlara başlayacak.

Lig öncesi önlerinde uzunca bir süre olduğuna dikkat çeken Başantrenör Ayhan Kalyoncu, “Torku Selçuk Üniversitesi olarak yeni sezon öncesi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Sezon başı olmasına rağmen oyuncularım son derece istekli. İlk planda kondisyon arttırıcı çalışmalar gerçekleştirdik. Oyuncularımız da sıcak havanın ve yorucu temponun etkisiyle oldukça yıprandı. İki gün ara veriyoruz. Daha sonra kaldığımız yerden hazırlıklara devam edeceğiz” dedi.

Torku Selçuk Üniversitesi’nin deneyimli oyuncusu Emre Boztepe, geçen yıl Birinci Lig’i hak eden bir durumda olmadıklarını ancak yönetim ve oyuncuların üstün gayretleriyle sonuna kadar yarışın içerisinde olduklarına dikkat çekerken, bu sezon işlerinin daha kolay olduğunu söyledi. İkinci Lig’in en iyi kadrosuna sahip olduklarına dikkat çeken Emre, “Biz kimseden korkmuyoruz. Geçen yıldan çok daha farklıyız. Bu sezon iyi bir takımız, hocamız ve aramıza yeni katılan isimler çok tecrübeli isimler. Hepsi beraber oynamış oyunculara ve en önemlisi çok iyi bir kaptana sahibiz. Takım kaptanımız Murat Yolcu herkesi birbirine bağlıyor. Zor bir grupta mücadele vereceğiz; ancak biz kimseden korkmuyoruz. Hatta rakiplerin bizden çekindiği de kulağımıza geliyor” diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri