Selçuk İstanbula gitti

Selçuk Üniversitespor hazırlık karşılaşmaları oynamak için bugün İstanbula gitti.
Sarı-Mavili ekip Beşiktaş, Galatasaray ve Darüşşafaka takımları ile özel maçlar oynayacak.
Torku Selçuk Üniversitesi iki haftada oynayacağı iki lig maçının yanı sıra toplam 4 hazırlık maçı yaparak play-off lara eksiksiz girmek istiyor. Baş antrenör Halil Üner “Bu takım çok kaliteli isimlerden oluşuyor. Artık ligde her maçımızı kazanmak istiyoruz” dedi. Sarı-Mavililer üç günde üç maç yapmak için bugün İstanbul’a uçuyor. TB2L B grubunda ligi üst sıralarda tamamlayarak play offlar öncesi moral arayan Torku Selçuk Üniversitesinde yoğun hazırlık maçları programı için start verildi. Kulüp Başkan Yardımcısı Okay Tınkır ve As Başkan Hüseyin Sarıköse iki haftada oynanacak altı maçla ilgili olarak tüm hazırlıkların tamamlandığını söyleyerek
“Bu takımın bu sezon Beko Basketbol ligine çıkabilmesi için yönetim olarak sezon başında koyduğumuz hedefe ulaşmak istiyoruz. İkinci yabancı oyuncumuzu da kadroya dahil ederek bu konuda ki iddiamızı ispatladık. Çok iyi bir kariyere sahip olan bu oyuncumuz bize önümüzdeki maçlarda güç katacak”  dedi.
Torku Selçuk Üniversitesi’nde takımın başına gelir gelmez ayağının tozu ile iki maçta iki galibiyet alan Halil Üner ise oyuncularına güvendiğini belirterek “Konya’ya hep rakip takımların başında gelmiş ve seyircisinin coşkusuna bir Anadolu şehri olarak hayran kalmıştım. Şimdi burada bana gösterilen ilgi ve beklenti Konya için karar verirken yanılmadığımı gösteriyor. Bu takım çok kaliteli oyunculardan kurulu. Biz bütün engelleri aşıp bütün maçlarımızı kazanmak istiyoruz” dedi.
Baş antrenör Halil Üner’in isteği ile yoğun bir hazırlık maçı programı uygulayacak olan Torku Selçuk Üniversitesi Beşiktaş, Galatasaray veya Darüşşafaka, Türk Genç Milli takımı ve Telekom takımları ile birer özel maç yapacak Torku Selçuk Üniversitesinde arka arkayla alınan galibiyetler ile Beko basketbol ligi umutları büyürken baş antrenör Halil Üner’in yönetim kurulu sunduğu yoğun hazırlık maçları programı kabul edildi. Kulüp Basın Sözcüsü Güven Öten yönetim kurulunun hazırlık maçları ile ilgili kabul ettiği programı açıklarken “Bu takımın başarılı olabilmesi için bu takımın ve hocamızın bizden istediği bizimde inandığımız her konuda sonuna kadar yanlarındayız. Halil hoca takımda gördüğü eksikliklerin giderilmesi için bol bol hazırlık maçları oynamak istediğini söyleyerek bize bir program sundu. Bizde aramızda yaptığımız değerlendirmede bu isteği son derece mantıklı bulduk. Buna göre takımımız bugün sabah uçakla İstanbul’a gidecek ve 3 Mart çarşamba günü saat 17.30 da BEKO Basketbol Liginin güçlü takımlarından Beşiktaş ile bir hazırlık maçı yapacağız. 4 Mart Perşembe günü ise saat 16.00 da Galatasaray veya Darüşşafaka ile oynadıktan sonra 5 Mart Cuma günü saat 18.00 de kendi ligimizde Beykoz ile karşı karşıya geleceğiz.  Beykoz maçı sonrası takımımız yine uçakla Konya’ya dönecek ve burada çalışmalarına ara vermeden devam edecek. Salı sabahı yani 8 Mart sabahı takım karayolu ile Ankara’ya hareket edecek ve aynı gün saat 17.00 de Genç Milli takımımız ile karşı karşıya gelecek. O gün Ankara’da kalacak olan takımımız 9 Mart Çarşamba günü Telekom ile oynadıktan sonra yeniden şehrimize dönecek ve hafta sonu Konya’da oynayacağımız maç için çalışmalarını sürdürecek” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri