Selçuk İstanbul önünde

Üst üste aldığı galibiyetlerle moral bulan Üniversite bugün İstanbul Büyükşehir ile karşılaşıyor. Beleş ile yolları ayırdıktan sonra Özmeriç ile anlaşan temsilcimiz yeni hocası ile çıktığı ilk maçı kazanmak istiyor

Türkiye 2. Erkekler Basketbol Ligi A Grubunda mücadele veren Selçuk Üniversitesi, bugün deplasmanda saat:16.00’da İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. İstanbul Bayrampaşa Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmayı Erdinç Vence ve Tahsin kuzu hakem ikilisi yönetecek. Bu maçın hazırlıklarını dün tamamlayan sarı-mavililer bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak ligdeki çıkışını sürdürmek istiyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak yollarına kayıpsız olarak devam edeceklerini ifade eden Selçuk Üniversitesi Kulüp Basın Sözcüsü Güven Öten, “Zor bir maç olacak. Rakibimizden çekinmiyoruz. Takım olarak galibiyete şartlanmış durumdayız. Ligde iyi bir çıkış yakaladık. İstanbul Büyükşehir Belediyespor galibiyeti ile bu çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz” dedi. TB2L A grubunda zirve mücadelesi veren ve hedefini de yeniden BEKO Basketbol ligine dönmek olarak belirleyen Selçuk Üniversitesinin ligde bundan sonra yapacağı maçlar Kon TV tarafından naklen yayınlanacak.
Öte yandan Türkiye Basketbol İkinci Ligi A grubunda 15.hafta dün oynanan Gelişim Koleji-Final Spor karşılaşmasıyla başladı.  Günün diğer maçında ise Hacettepe Üniversitesi ile Orman Gençlik, karşı karşıya geldi. 15. Haftada bugün ve yarın oynanacak maçların programı ise şöyle: Bugün: 16.00 Yeni Nesil   Pertevniyal (Recep Şahin Köktürk Spor Salonu) 16.00 Trabzonspor Basketbol   Beykoz (19 Mayıs Spor Salonu) 16.00 İstanbul Büyükşehir Belediyesi   Selçuk Üniversitesi (Bayrampaşa Spor Salonu) Yarın: 16.00 Düzce Gençlik   Vestel (18 Temmuz Spor Salonu)
Yeni antrenör Hasan Özmeriç ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor deplasmanı hazırlıklarını tamamlayan sarı-mavililerde oyuncuların hırsı gözden kaçmadı. Takımın 2. kaptanı Murat Yolcu maçla ilgili yaptığı açıklamada; “İstanbul Büyükşehir Belediyesi çok enteresan bir takım.  Sahasında çok iyi oynuyor. Kazandığı ve kaybettiği maçlarda fark oluşmamış. Düşmemek için çok asılıyorlar. Biz de hedeflerimiz doğrultusunda taviz vermeden yolumuza devam ediyoruz. Hedefimiz kesinlikle 1. Lig. Tüm takım bu hedefe kilitlenmiş durumda. Yönetimin aldığı kararlara saygı duyuyoruz. Sporun doğasında bu tür olaylar var. Geçen hafta Bursa deplasmanında maç öncesi hoca ile yollar ayrıldı. Biz profesyonel oyunculardan kurulu bir takımız. Bu değişiklikten etkilenmedik. Hatta Bursa deplasmanında bu olay bize artı bir motivasyon oldu. Herkes Bursa’da daha çok emek sarf edip kazanmak için mücadele etti. Yeni antrenörümüz Hasan Özmeriç de kalitesini ispatlamış oldukça deneyimli bir isim. İnşallah onun da katkılarıyla yolumuza daha emin adımlarla devam edeceğiz” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri