Selçuk İnan'ı Avcı yaktı

Lige iyi başlayan maestro, Avcının Hollanda maçındaki kararıyla şoka girdi, yaşadığı moral bozukluğunu atlatamadı.

Galatasaray taraftarının "Ne oldu Selçuk'a; Xelçuk nerede? Bu Selçuk'sa geçen sezonki kimdi?" sorularının yanıtı... Kadiköy'de elde edilen şampiyonluğa 13 gol-16 asistle katkı yapan ve sezonun 'MVP'si olan Selçuk İnan, bu sezona da iyi başlamış ve Fenerbahçe karşısında gol atıp Süper Kupa'nın kazanılmasında pay sahibi olmuştu. 2. haftada Beşiktaş derbisinde attığı penaltı golüyle de takımını yenilgiden kurtarmıştı.

MİLLİ TAKIM SONRASI ÇÖKÜNTÜ

Milli takım arası sonrası ise bambaşka bir Selçuk İnan ortaya çıktı. Son dönemde sayısız top kayıpları yapan, hatalı paslar atan, Fatih Terim'i bile çıldırtıp yıldızını 90. dakikada oyundan çıkartacak hale getiren yeni Selçuk İnan'ın sorunu tamamen psikolojik. Amk'dan Egehan Şengül'ün haberine göre; yıldız futbolcu, Abdullah Avcı'nın kendisine davranışını unutamıyor. Hazırlık kamplarında kendisine her fırsatta 'Takımın beyni sensin' diyen ve oyun içi pas akışını yönetmesini isteyip frikikleri kullandıran Avcı'nın 180 derecelik bu dönüşünü atlatmayı başaramıyor.

HAKAN ŞÜKÜR GİBİ GERİ DÖNMESİ BEKLENİYOR

Yaşadığı psikolojik çöküntü ile Galatasaray'da 'oynamaya' çalışan Selçuk İnan, son 7 resmi maçının 1'ini kazanabilen takımının en kötülerinden biri olarak dikkat çekiyor. Sarı-kırmızılı taraftarlar ise Selçuk'un; bir zamanlar kendisine adeta savaş açan Ersun Yanal'a, Yanal'ın yorumladığı 5-1'lik Galatasaray-Fenarbahçe Türkiye Kupası finalinde iki gol atarak cevap veren Hakan Şükür gibi 'geri dönmesini' bekliyor.

PAZUBANT YARAMADI

Takım kaptanlarından Ujfalusi'nin devreyi kapaması, Sabri'nin kulübeye mahkum olması ve Hakan Balta'nın sakatlığı, pazubandın Selçuk İnan'a geçmesini sağladı. Kaptan olarak son iki Devler Ligi maçında sahaya çıkan Selçuk, beklentileri karşılayamadı.

MVP: Most Valuable Player, o yılın en değerlisi anlamında kullanılır. Burada amaç kişiye en iyi, en büyük, en istikrarlı en bilgin anlamı katmaktır. Sporda player sanatta edebiyatta iş hayatında profesyonel ya da person kelimeleri eklenerek kullanılan bir tabirdir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri