Selçuk ilk peşinde

Beko Basketbol Ligi temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi yarın deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe Ülker'i mağlup ederek deplasmandaki ilk galibiyetini almak istiyor.

Beko Basketbol Ligi temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi yarın deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe Ülker'i mağlup ederek deplasmandaki ilk galibiyetini almak istiyor. Dynadığı 7 maçta kazandığı 3 maçı da evinde kazanan Selçuk güçlü rakibini devirerek sürpriz yapmanın peşinde

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi yarın deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Fenerbahçe Ülker ile karşılaşacak. Geçen hafta büyük umutlarla başladığı Galatsaray Liv Hospital maçında farklı mağlup olan Selçuk Üniversitesi'ndeki olumlu hava dağılmıştı. Zorlu maçları ardı ardına oynayacak olan Selçuk güçlü rakiplerinden en az birisin imağlup ederek büyük sükse yapmak istiyor. Galatasaray'a karşı varlık gösteremeyen Selçuk Kartalları ligin en güçlü takımlarından Fenerbahçe Ülker'i deplasmanda mağlup ederek adından söz ettirmenin hesaplarını yapıyor. Selçuk Üniversitesi'nde önceki hafta sakatlanan Yunus Akçay maçta oynayamayacak. Galatasaray maçında sakatlanan Sean Williams'ta ise sorun bulunmuyor. Hafta arasında transfer edilen Cem Coşkun'da büyük ihtimalle maçta forma giyebilecek.

TOFAŞ VE BANVİT'E YENİLDİLER

Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nin yarın deplasmanda karşı karşıya geleceği Fenerbahçe Ülker geride kalan haftalarda aldığı 5 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile 4. sırada bulunuyor. Fenerbahçe ligdeki mağlubiyetlerini 5 haftada Tofaş ve 7. Hafta'da Banvit'e karşı aldı. Son 3 maçının ikisini kaybeden Fenerbahçe Ülker'de temsilcimize karşı da kaybetmesi durumunda taşlar yerine oynayabilir.

BEKO'DA BUGÜN

Beko Basketbol Ligi'nen 8. haftasında bugün toplam 6 maç oynanacak. Program şöyle:

-Olin Edirne - Beşiktaş Integral Forex

30 Kasım 2013 Cumartesi 14:00 Edirne | Mimar Sinan S.S.

-Uşak Sportif - Tofaş

30 Kasım 2013 Cumartesi 15:00 Uşak | Uşak Univ.

-Trabzonspor Medical Park - TÜRK Telekom

30 Kasım 2013 Cumartesi 16:00 Trabzon | Hayri Gür S.S.

-Pınar Karşıyaka - Banvit

30 Kasım 2013 Cumartesi 16:00 İzmir | Karşıyaka S. S.

-Aykon TED Ank. Kolejliler - Aliağa Petkim

30 Kasım 2013 Cumartesi 16:00 Ankara | TOBB S. S.

-Galatasaray Liv Hospital - Royal Halı Gaziantep Basketbol

30 Kasım 2013 Cumartesi 19:30 İstanbul | Abdi İpekçi S.S.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri