Selçuk için lig şimdi başlıyor

Zorlu Tofaş galibiyeti ardından Torku Konya Selçuk Üniversitesi oyuncuları kazanmanın kendilerini mutlu ettiğini belirtirken, kendilerini destekleyen taraftarlara teşekkür ettiler

Torku Konya Selçuk Üniversitesinde kazanılan Tofaş maçı ardından keyifler yerinde. Sarı mavili oyuncular önemli bir galibiyet aldıklarını belirtirken, elde edilen zaferi kendilerini salona gelerek destekleyen taraftara armağan ettiler.

“MAÇLAR FİNAL GİBİ GEÇECEK”
Selçuk Kartalları’nda Fatih Solak yollarında emin adımlarla yürüdüklerini belirterek, “Bundan sonraki maçlar final havasında olacak. Bugün taraftarımıza çok teşekkür ederim, bizi maçın son dakikasına kadar desteklediler. Her iki tarafta iyi bir mücadele örneği sergilediğini düşünüyor. Biz yolumuza emin adımlarla devam ediyor. İnşallah bu taraftara layık bir şekilde temsil eder sezon sonunda ligde kalırız. Bizim için lig yeni başlıyor. Artık bizim bütün maçlarımızda iyi mücadele verip iyi sonuçlar almak istiyoruz. Haftaya Türk Telekom ile maçımız var. Bu maça da iyi hazırlanarak maçı kazanmak amacındayız.” dedi.  

“MÜCADELE EDEREK MAÇLARI KAZANACAĞIZ”
Sarı mavili takımın önemli isimlerinden yunus Akçay ise maç sonunda şu şekilde konuştu, “Biz iyi basketbol oynuyorduk fakat maç kazanma alışkanlığımız yoktu. Ama bu alışkanlığımızı tekrar kazanıyoruz. Bizim için her maç çok önemli. Düşmemek içinde her maçı kazanmamız gerekiyor. Umarım bundan sonraki maçlarda da iyi mücadele ederek maçlarımızı kazanırız. Şimdi önümüzde zorlu bir Türk Telekom maçı var. Deplasmanda karşılaşacağız rakibimizle. Bu maçı da kazanarak iyice rahatlamak amacındayız.”

“SADECE GALİBİYETE ODAKLANMIŞTIK”
Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nin bir diğer önemli ismi Valantin Pastal ise, “Tofaş maçına çok iyi hazırlandık. Kazanmamız gereken bir maçtı. Maçı hiç bırakmadık. Sadece galibiyete odaklanmıştık. Tofaş’ta iyi mücadele etti. İyi savunma performansı gösterdi. Ama bizde çok hata yapmamıza rağmen iyi mücadele ederek maçı kazanmasını bildik. Aldığımız galibiyet nedeniyle çok mutluyum.” diye konuştu.

“TARAFTARLARIMIZ ÇOK İYİ DESTEK OLDU”
Genç oyuncu Burak Selen ise maç sonunda yaptığı açıklamada, “Maç boyu iyi mücadele ettik. Tofaş ligin iyi ekiplerinden biri. Bu maç bizim için çok önemliydi. Değerli bir galibiyet aldık. Taraftarlarımız bize çok iyi destek oldu. Onlardan kalan haftalarda da aynı desteği bekliyoruz. İnşallah galibiyet serisi yakalayarak daha güzel yerlere geliriz.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri