Selçuk hocasını buldu

Torku Konya Selçuk Üniversitesi 2 haftalık aranın ardından yeni hocasıyla anlaştı. Sarı mavililerin yeni antrenörü Aziz Bekir oldu.

Beko Basketbol Ligi’nde zorlu bir sezon geçiren Torku Konya Selçuk Üniversitesi aradığı hocayı buldu. Uşak Sportif maçı ardından Cengiz Karadağ’ın görevden ayrılma talebi sonrasında hocasız kalan sarı mavililerde yönetim arayışlarına başlamıştı.

KAPTAN İLE İKİ MAÇ

Karadağ’ın görevden ayrılması sonrasında Aykon TED Ankara Kolejliler ve Olin Edirne maçlarına kaptan Murat Yolcu’nun hazırladığı Selçuk Kartalları’nı bu karşılaşmalarda da Murat idare etti. Karşılaşmalarda Murat Yolcu’nun takımın üzerindeki etkisi olumlu bulunduğu için kaptanın antrenör olarak devre sonuna kadar görevine de devam etmesi gündeme gelmişti.

SON YENİLGİ İŞLERİ DEĞİŞTİRDİ

Ancak iç sahada hedef maçlardan biri olan Olin Edirne karşısında alınan mağlubiyet camiada panik havası yarattı. Çeşitli isimlerle temaslarını sürdüren sarı mavili yönetim maçın ardından Aziz Bekir ile anlaşarak, tecrübeli hocayı Konya’ya davet etti. Anlaşma sağlanan Bekir, bugün takım ile ilk antrenmana çıkacak. Aziz Bekir ile yapılan anlaşmanın sezon sonuna kadar olduğu öğrenildi.

İKİ TARAFADA HAYIRLI OLSUN

Selçuk Üniversitesi basın sözcüsü Tunahan Turhan yeni antrenörlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak “Kulübümüzün içinde bulunduğu durumu düzeltebilecek ve bizi hedefe taşıyacak bir isimle anlaşmak istedik. Bu noktada Aziz hocamızla görüşmelerimiz olumlu sonuçlandı. Umarım ligin ilk devresinde kalan süreyi en iyi sonuçlarla kapatıp, sezon sonunda da hedefimize ulaşacağız. İki tarafa da tekrardan hayırlı olsun” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri