Selçuk hesap görecek

Selçuk Üniversitesi daha önce Beko Basketbol Ligi'ne yükselmek için Play-Off'ta karşı karşıya geldiği ve olaylı maçların ertesinde evinde kaybederek elendiği Royal Halı Gaziantep Basketbol ile hesap görecek

Selçuk Üniversitesi daha önce Beko Basketbol Ligi'ne yükselmek için Play-Off'ta karşı karşıya geldiği ve olaylı maçların ertesinde evinde kaybederek elendiği Royal Halı Gaziantep Basketbol ile hesap görecek. Haftasonu evinde ağırlayacağı rakibini taraftarının da desteği ile mağlup etmek isteyen Torku Konya Selçuk Üniversitesi hala hafızalarda tazeliğini koruyan play-off serisinin intikamını alacak.

ANTEP KÖTÜ BAŞLADI

Beko Basketbol Ligi'nde ilk 5 hafta geride kalırken 6. hafta maçlarının programı açıklandı. Programa göre Torku Konya Selçuk Üniversitesi Cumartesi günü saat 16.00'da evinde Royal Halı Gaziantep Basketbol ile karşılaşacak. Lige Uşak Sportif galibiyeti ile başlayan Gaziantep Basketbol sonrasında oynadığı 4 maçı kaybederek alt sıralara kadar geriledi. Ligin açılış maçında Uşak Sportif'i 92-71 mağlup etmeyi başaran Gaziantep temsilcisi bir sonraki hafta Türk Telekom'a 85-83 kaybetmişti. 3. Hafta da evinde Aykon TED Kolejliler'i ağırlayan Gaziantep Basketbol rakibinden 82-65'lik ağır bir mağlubiyet almıştı. Son 2 haftada Banvit ve Olin Edirne'ye mağlup olan Royal Halı Gaziantep Basketbol sıralamada 13. sıraya kadar gerilemişti.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Öte yandan Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nde Royal Halı Gaziantep Basketbol maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Günde çift idman yapan Selçuk Kartalları'nın antrenmanları neşeli geçiyor. Önceki hafta Banvit'e farklı yenilen Selçuk'ta bu maç unutulmuş görünüyor. Selçuk Üniversitesi baş antrenörü Cengiz Karadağ ve teknik ekip Banvit maçının etkilireni azaltmaya çalışırken özellikle son dönemde performansı yükselen Sean Williams ve Troy Gillenwater'i maça motive etmeye çalışıyor.

TRANSFER HAREKATI

Curtis Millage ile yollarını ayıran Selçuk Üniversitesi'nde bir yandan transfer çalışmaları da sürüyor. Bazı isimlerle temaslarını sürdüren transfer komitesi en yakın zamanda kaliteli bir yabancı oyuncu ile sözleşme imzalamayı planlıyor. Selçuk'un bir Amerikalı oyuncu ile imza aşamasına geldiği Galatasaray maçına kadar bu oyuncuyu Konya'ya getirmeyi planladığı gelen bilgiler arasında.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri