Selçuk hazırlıklara başlıyor

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele veren Torku Selçuk Üniversitesi bugün akşam yapacağı idmanla 2013-2014 sezonu hazırlıklarına başlayacak. Dünden itibaren Konya'da toplanmaya başlayan takıma önümüzdeki günlerde Birkaç oyuncu daha katılacak.

Uzun süre kaderi tartışılan hatta kapatılması gündeme gelen Torku Selçuk Üniversitesi Basketbol Takımı kötü günleri geride bıraktı. Yönetim krizini aşan ve transferlere başlayan sarı-mavili takım bugün 11 oyuncu ile sezon hazırlıklarına start verecek. Antrenörlüğe Cengiz Karadağ'ı getiren Torku Selçuk Üniversitesi Murat Yolcu, Sezgin Eriş, Eren Ocaktürk, Orçun Okkalı, Valentin Pastal, Burak Selen, Fatih Solak'ı kadrosuna katmıştı. Üniversite ayrıca transferi kesinleşmediği için ismi son ana kadar saklanan bir oyuncuyu da bugün başlayacak olan sezon hazırlıklarına davet etti. Geçen yıl Basketbol 2. Ligi'nde forma giyen ve önemli bir oyuncu olduğu belirtilen ismin yerli basketbolculardan biri olduğu öğrenildi. Torku Selçuk Üniversitesi ayrıca altyapısından yetişen 3 oyuncuyu da hazırlık çalışmalarına davet etti. Eren Özteke ve 2 genç oyuncu kadroya dahil edildi. Böylelikle 11 oyuncusu bulunan Torku Selçuk Üniversitesi bugün akşam yapacağı ter idmanıyla sezon hazırlıklarına başlamış olacak.

2 YABANCI DAHA GELECEK

Torku Selçuk Üniversitesi bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Bir yerli iki yabancı oyuncu daha almayı planlayan Üniversite'de çeşitli oyuncuların isimleri geçiyor. Antrenör Cengiz Karadağ'ın istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Torku Selçuk Üniversitesi transfer komitesi geçen yıl Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde oynamış önemli bir yabancı ile anlaşma noktasına geldi. Ayrıca geçen yıl kadroda bulunan Granger ile de anlaşma zemini aranıyor. Bu iki oyuncu yabancı kontenjanının en önemli adayları olurken anlaşma sağlanamaması durumunda farklı isimler ile görüşülecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri