Selçuk hakeme tepkili

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi B Grubunda mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi ligin 5. haftasında deplasmanda Ankara TED Kolejliler ile karşı karşıya geldi.
Maçın ilk anından son anına kadar güzel bir mücadele ortaya koyan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi hakemin yanlış kararları ve kötü yönetiminden dolayı rakibi TED Ankara Kolejlilerine 77-69 mağlup oldu.
Maç sonunda değerlendirmede bulunan Torku Selçuk Üniversitesi Kulüp Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut “TED Ankara Kolejliler’in şu an itibariyle ligin en iyi organize olan takımı olduğu bir gerçek. Ancak biz bu takımla kıyasıya ve maçın başından sonuna kadar güzel bir mücadele ortaya koyduk. Yalnız hakemin maçı kötü yönetimi ve verdiği kararlar bizi çok üzdü. Biz takım olarak iyi bir takımız ve her zaman önümüze bakan bir takımız. Takım olarak en kısa zamanda toparlanıp takımımızı hak ettiği yere taşıyıp şehre ve taraftarlarımıza şampiyonluk şölenini yaşatacağız. Takımımıza güveniyoruz. Henüz antrenör sorununu çözmemiş olmamız bizim için dezavantaj gibi gözükse de hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor ya da kaybedilmiyor. Biz kazanmak için her şeyi yapacağız. Gerek yönetim olsun gerek takım olarak olsun tek düşündüğümüz Torku Selçuk Üniversitesinin hak ettiği yerde olmasıdır” şeklinde konuştu.
YÖNETİM ANKARA’DAYDI
Torku Selçuk Üniversitesi deplasmanda Ankara TED Kolejlileri ile karşılaşırken yönetim bir an olsun takımı yalnız bırakmadı. Adeta Ankara’ya çıkartma yapan Torku Selçuk Üniversitesi yönetimi takımın her zaman yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesinin Ankara Ted Kolejlileri ile karşılaştığı maçı yönetimden Kulüp Başkanı Kürşat Turgut, Başkan Vekilleri Zeki Çimen, Ali Arıkoğlu, Okay Tınkır, Başkan Yardımcıları Hüseyin Sarıköse, Mustafa Baykan, İsmail Kara,  Osman Hekimoğlu ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Mehmet Horasanlı izledi. Maçın başından sonuna kadar takıma her zaman destek olan Torku Selçuk Üniversitesi yönetimi takımı maç başından sonuna kadar bir an olsun yalnız bırakmadı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri