Selçuk hafife almıyor

Torku Selçuk Üniverisitesi hafta sonu deplasmanda oynayacağı İzmir Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Torku Selçuk Üniverisitesi hafta sonu deplasmanda oynayacağı İzmir Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Rakibin ligdeki konumuna bakmayan sarı-mavili ekip galip gelerek zirvedeki yerini korumanın planlarını yapıyor
 Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde mücadele veren Torku Selçuk Üniversitesi, Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı İzmir Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta güçlü rakibi Trabzonspor’u mağlup ederek ligde tekrar çıkışa geçen Sarı-Mavililer İzmir deplasmanından da galibiyetle dönerek hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor. İzmir deplasmanının zorlu geçeceğini ifade eden Torku Selçuk Üniversitesi Antrenörü Ajlan Kavasoğlu” Zor bir maç olacak hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Takımımızda önemli bir eksik bulunmuyor. Hedefimiz bu zorlu maçı da kazanarak yolumuza kayıpsız devam etmek” dedi. Torku Selçuk Üniversitesi ligin son sırasında yer alan İzmir Büyükşehir Belediyespor maçına kilitlendi. Ciddi bir liderlik savaşının yaşandığı ligde ise ince hesaplar yapılıyor.

Trabzonspor’u evinde mağlup ederek liderliğe yükselen sarı-mavililer ligin son sırasında yer alan rakibini deplasmanda mağlup ederek çıkışını sürdürmek istiyor. Temsilcimizde maç öncesi eksik oyunu bulunmuyor. Oyuncuların son maçta gösterdiği iyi mücadele ve kazanma arzusu antrenör Aclan Kavasoğlu’nun yüzünü güldürüyor. Torku Selçuk Üniversitesi’nde Amerikalı yıldızı Willim Clark İzmir maçında da takımın en önemli hücum silahı olacak. Haftayı zirvede kapatan Torku Selçuk Üniversitesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni mağlup etse bile liderlik için rakiplerinin sonuçlarını beklemek zorunda. Bu hafta üçlü averajla lider olan sarı-mavililer, rakipleri Maliye Millli Piyango ve Uşak Üniversitesi arasında oynanacak mücadeleyi yakından takip ediyor. Uşak Üniversitesi kaybeder Milli Piyango kazanırsa temsilcimiz rakibine ilk maçta yenildiği için liderliği kaybedecek. Uşak Üniversitesi’nin Milli Piyango’yu mağlup etmesi durumunda ise Torku Selçuk Üniversitesi ikili averajda rakibinden üstün olduğu için zirvedeki yerini koruyacak.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri