Selçuk Hacettepe önünde

Selçuk Üniversitesi bugün ligin son karşılaşmasını deplasmanda 14.00de Hacettepe ile yapacak. Hazırlıklarını tamamlayan temsilcimizde hedef salondan galibiyetle ayrılmak
Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi B Grubu’nda mücadele temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi bugün 14.00’de deplasmanda ligin son karşılaşmasını Hacettepe ile yapacak. Bu maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan temsilcimizde önemli bir eksik bulunmazken, hedef zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak.
Torku Selçuk Üniversitesi Baş antrenörü Halil Üner Torku Selçuk Üniversitesinin oturmuş bir kadro ve oyun yapısına sahip olduğunu söylerken “Takım olarak iyi bir takımız önümüzde zorlu play off maçları olacak. Ancak bu zorlu play-offlar öncesi deplasmanda yapacağımız Hacettepe maçını galibiyetle geçmek istiyoruz. Ligin bu son maçında tek düşüncemiz bu maçta galibiyet alarak play-offlara moralli girmek. İnşallah başarılı bir mücadele ortaya koyarak bu karşılaşmalarda takımımızı hak ettiği yere taşıyacağız. Bu konuda oyuncularıma güvenim tam inşallah sezon sonunda gülen taraf olacağız” şeklinde konuştu.
TAKIMIMIZA GÜVENİMİZ TAM
Torku Selçuk Üniversitesi Teknik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Okay Tınkır, yönetim olarak takıma güvenlerinin tam olduğunu söyledi. Takımlarının Hacettepe Üniversitesini mağlup edecek güce ve konuma sahip olduğuna dikkat çeken Tınkır “Torku Selçuk Üniversitesi olarak BEKO Basketbol 1. Ligi parolası ile çıktığımız bu yolda deplasmanda yapacağımız bu maçta rakibimiz mağlup ederek play offlara moralli girmek istiyoruz. Önümüzde çok zorlu maçlar olacak. bu zorlu maçlarda takımımızın başarılı olacağına inancımız tam. Ankara’da oynayacağımız Hacettepe maçı bizim için çok önemli bu maç için otobüslerle taraftarlarımız maça gelecek. Yönetim olarak Ankara’ya çıkartma yapmış durumdayız. Güzel bir mücadele koyarak yolumuza sağlam adımlarla devam edeceğiz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri