Selçuk Hacettepe önünde

TB2L B grubunda mücadele eden Selçuk Üniversitespor bugün sahasında Hacettepe’yi ağırlayacak. Hacettepe engelini kayıpsız geçmeyi hedefleyen temsilcimiz ligin ilk yarısını moralli bitirmek istiyor
Potada mücadele eden Torku Selçuk Üniversitesi bugün Hacettepe sahasında karşı karşıya gelecek. Torku Arena’da oynanacak müsabaka saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Ali Rıza Bozoğkluoğlu, Serhat Büker ve Ergün Sarı hakem üçlüsü yönetecek. Evinde mutlaka kazanmanın hesaplarını yapan temsilcimizde önemli bir eksik bulunmuyor.
Temsilcimizde tek hedef galibiyet Sarı-Mavili temsilcimiz bu maçla ilgili olarak son taktiksel çalışmalarını dün tamamladı. Kulüp Başkan Yardımcısı Okay Tınkır tüm sporseverleri bu maça davet ederek; “Şehrimizi basketbolda en üst düzeyde temsil eden takımımız Hacettepe Üniversitesi ile çok zor bir maça çıkacak. Teknik heyetimiz ve sporcularımız Hacettepe maçının zorluğunun bilincindeler. Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiler. Amerikalı oyuncu değişikliği ile gücümüz bir kat daha arttı. Bu maçta en büyük destekçimiz olan ve tüm rakiplerimizin adeta korkulu rüyası olan tribün desteğini yanımızda görmek istiyoruz. Öğrencilerimiz ve taraftarlarımız Hacettepe maçında da yanımızda oldukları takdirde biz bu güç engeli aşarak iyi takım olma yolunda çok önemli bir engeli aşmış olacağız” dedi.
ÖTEN TAKIMA GÜVENİMİZ SONSUZ
Kulüp Basın Sözcüsü Güven Öten ise bu sezon fikstür çekimi ile birlikte ligin en güçlü ve iddialı takımlarının Torku Selçuk Üniversitesi’nin de yer aldığı B grubunda buluştuklarını ifade ederek. “Bu grupta mücadele ikinci yarıda da zorlu geçecek ama tüm basketbol otoritelerinin birleştiği bir başka gerçek ise final four ile BEKO basketbol ligine çıkacak olan takımlarda yine bu gruptan çıkacak. İşte ligden çıkan takımın biz olabilmemiz için örnek birlikteliğimizi sürdürmemiz gerekiyor” dedi. 
TB2L 11. haftada bugün oynanacak maçların programı şu şekilde: İzmir Büyükşehir Belediyes- FMV Işık, Vestel- Genç Telekom, TED Ankara Kolejliler-Kepez Belediyespor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Genç Banvitliler, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Tenis Eskrim Dağcılık, Ormanspor-Uşak Üniversitesi, Başakşehir-İTÜ Kalebodur, İstanbulspor-Gelişim Koleji, Pertevniyal-Adanaspor.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri