Selçuk Hacettepe önünde

A Grubunda zirve mücadelesi veren sarı-mavili temsilcimiz Üniversite, 6. haftada bugün Ankara temsilcisi Hacettepeyi ağırlıyor. Temsilcimizin tek hedefi kazanarak yoluna kayıpsız devam etmek

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi A Grubu’nda zirve mücadelesi veren sarı-mavili temsilcimiz Selçuk Üniversitesi, ligin 6. haftasında bugün Ankara temsilcisi Hacettepe’yi konuk ediyor. Torku Arena’da oynanacak olan karşılaşma Saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşmayı İsmail Tarkan Tuser ve Deniz Kıyak hakem ikilisi yönetecek. Zorlu mücadele öncesinde Hacettepe 9 puanla 3. sırada bulunurken temsilcimiz Selçuk Üniversitesi ise 8 puanla Ankara temsilcisini bir sıra geriden takip ediyor.

Zirve savaşında geçtiğimiz hafta Trabzonspor’a mağlup olarak kan kaybeden temsilcimiz Üniversitespor, Hacettepe’yi evinde mağlup ederek emin bir adım daha atmak istiyor. Öte yandan karşılaşma öncesinde temsilcimizde yaşanan grip salgını moralleri bozdu. Hafta başından bu yana takımdaki oyuncular arasında görülen yüksek ateş, boğaz enfeksiyonu ve ağrılar nedeni ile antrenmanlar eksik oyuncular ile sürdürülürken ateşi yükselen Nikolay, Hakan Üsküplü, Volkan, Emrah ve Mustafa Kızılay Hastanesine kaldırılarak tedavileri devam ediyor. Başarılı oyuncuların Hacettepe önünde forma giyip giyemeyecekleri maç saatinde belli olacak.
Selçuk Üniversitespor Antrenörü İsmail Beleş, Konya’daki yenilmezlik serisine devam etmek ve hedefi doğrultusunda ilerlemek istediklerini söyledi. Geçtiğimiz hafta Trabzon önünde aldığımız yenilgi ve hafta içi grip nedeni ile yaşanan olumsuzluklardan dolayı üzgün olduklarını ifade eden Beleş; “Ancak her şeye rağmen kazanmamız gereken bir maça çıkacağız. Evimizde galip gelerek zirve olunda emin bir adım daha atmak istiyoruz. Hacettepe’de ligin güçlü ekiplerinden ve kazanmak için oynayacaklar. Biz elimizden gelen mücadele örneğinin en iyisini yaparak istediğimizi alacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.
Öte yandan A grubunda altıncı hafta mücadelesi dün 15.00 de oynanan Finalspor, Pertevniyal maçı ile start aldı.  Lige bugün oynanacak dört karşılaşma ile devam edilecek. A Grubunun yenilgisiz lideri Trabzonspor Basketbol, İstanbulda İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacak. Erkekler İkinci Liginde bugünün ve yarının programı şu şekilde. Bugün: 14.00 İstanbul Bş. Bld. Trabzonspor Basketbol (Bayrampaşa Spor Salonu) 15.30 Ormanspor Yeni Nesil (M.Sait Zarifoğlu Spor Salonu) 16.00 Beykoz Düzce Gençlik (Recep Şahin Küktürk Spor Salonu) 16.00 Selçuk Üniversitesi Hacettepe Üniversitesi (Torku Arena) Yarın: 18.00 Vestelspor Gelişim Koleji (Atatürk Spor Salonu)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri