Selçuk güç depoluyor

B Grubunda mücadele eden temsilcimiz Selçuk Üniversitesinde Beykoz galibiyetinin ardından moraller üst sevideyken sarı-mavililer Akhisar maçı öncesi hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor
TB2L B Grubu’nda mücadele eden ve takımın başına tecrübeli antrenör Halil Üner’in gelmesi ile yoğun bir çalışma programına giren temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi Akhisar maçı öncesi iki özel maç daha yapacak. Bugün evinde yapacağı antrenmanla Akhisar maçı hazırlıklarına başlayacak olan Torku Selçuk Üniversitesi Salı günü Ankara’ya gidecek. Ankara Salı günü Genç Milli takımla özel maç yapacak olan Torku Selçuk Üniversitesi, bu maçın ardından Çarşamba günü Ormanspor’la da iknci özel maçını yaparak Akhisar maçı için evinde dönecek.
Bu özel maçlardan sonra Akhisar maçı hazırlıklarını evinde yapacağı antrenmanlarla devam edecek olan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi kalan maçları kayıpsız atlatmak hedefinde. Beykoz galibiyeti ve bu galibiyet öncesi yapılan özel maçlarda alınan galibiyetlerle Torku Selçuk Üniversitesi’nin güzel bir hava yakaladığını söyleyen Torku Selçuk Üniversitesi Başkan Yardımcısı Okay Tınkır takımlarının yoğun bir çalışma programına girdiğini ve bu çalışmanın da karşılığını aldıklarını belirtti. Takım olarak iyi bir takım olduklarını söyleyen Tınkır “Bu galibiyetlerden dolayı takımımızdan son derece memnunuz. Takımımız Ankara’da iki hazırlık maçı daha yapacak. Bu maçlarda da takımımızın başarılı olacağına yönetim olarak inanıyoruz. Ayrıca bu özel maçların evimizde yapacağımız Akhisar maçı öncesi takımımıza çok faydalı olacağı görüşündeyim. İnşallah önümüzdeki maçları başarılı bir şekilde atlatıp sezon sonu hedefimize ulaşacağız” şeklinde konuştu. 
Öte yandan Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nin 20.haftası dün oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Vestel, deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni 74-64’lük skorla mağlup ederken, Optimum TED Ankara Kolejliler ise İTÜ Kalebodur’u Ayazağa Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada 86-73 ile geçti. Günün diğer iki mücadelesinde ise Akhisar Belediye, Başakşehir’i 96-76 ve Tenis Eskrim Dağcılık da büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmada Kepez Belediyesi’ni 72-71’lik skorlarla mağlup etti. TB2L’de dün oynanan dört karşılaşma ile 20.hafta tamamlandı. Genç Telekom–Pertevniyal, Genç Banvitliler–İzmir BŞB, Adanaspor–Final Gençlik ve Darüşşafaka Uşak Üniversitesi karşı karşıya geldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri