Selçuk güç depoluyor

Final-Four ilk Turu’na hazırlanan Torku Selçuk Üniversitesi, bir taraftan taktik, diğer taraftan kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapan sarı-mavililer, Beko Basketbol Ligi’ne yükselmek istiyor

30 Nisan’da Yozgat’ta başlayacak olan Beko Basketbol 1. Ligi’ne yükselmek için Final-Four ilk turuna hazırlanan Torku Selçuk Üniversitesi hazırlıklarını günde çift idman yaparak sürdürüyor. Dün Torku Arena’da Baş Antrenör Hasan Özmeriç yönetiminde çalışan sarı-mavililer ilk idmanını kondisyon ağırlıklı yaparken ikinci antrenmanında taktik çalıştı. 1. Lig için önünde tek Final-Four engeli kalan Üniversitespor’da oyuncular ilk 2’ye girerek 1. Lig’e yükseleceklerini belirttiler.

Çalışmalarını hazırlık maçı yaparak sürdürmek isteyen Üniversitespor rakip arayışlarına devam ediyor. 30 Nisan’da başlayacak olan Final-Four ilk tur öncesinde Hasan Özmeriç’in ekibi en az 1 hazırlık maçı yaparak gücünü ölçmek istiyor. Oynayacağı hazırlık maçıyla takımdaki son eksikleri görmek isteyen teknik heyet rakip bulabilirse hafta sonuna kadar hazırlık maçı yapacak. Temsilcimiz gelecek hafta ise ilk turun oynanacağı Yozgat’a hareket edecek.
Torku Selçuk Üniversitesi’nin Baş Antrenörü Hasan Özmeriç artık hedefe ulaşmak için önlerinde tek engelin kaldığını belirtirken, “Oyuncularımın performansımdan memnunum. Son haftalara doğru istediğimiz düzeye geldik. Günde çift idman yaparak hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Rakip bulabilirsek bir hazırlık maçı yapacağız ve son bir kez varsa eksiklerimizi görme fırsatımız olacak. Oyuncularım bu azimli mücadelelerini sürdürürse 1. Lig hedefimize rahat ulaşırız” dedi.
ATİKER TORKU SELÇUK GURURUMUZ OLDU
Konya Sanayisinin ve iş dünyasının örnek kuruluşlarından Atiker Metal İthalat İhracat ve İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kurucusu Ömer Atiker, Torku Selçuk Üniversitesi yönetim kurulu üyelerini kabulünde sezon sonunda Konyaspor ve Şekerspor ile birlikte Torku Selçuk Üniversitesi’nin de el ele bir üst lige çıkacağını söyledi
Torku Selçuk Üniversitesi basketbol takımı yöneticileri genç işadamı ve Atiker Metal İthalat İhracat ve İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kurucusu Ömer Atiker’i ziyaret ettiler.
Ziyarete kulüp Başkan Yardımcıları Ali Arıkoğlu, Basketbol Şube Sorumlusu Bülent Kaftanoğlu, yönetim kurulu üyeleri Halil İbrahim Kafaoğlu ve M.Yavuz Tezcan katılırken ziyaretin konusu Konya sporu ve sporda başarı idi.
Yoğun iş temposundan ve Konyaspor’dan fırsat buldukça tüm Konya takımlarının sportif faaliyetlerini ve performanslarını takip etmeye çalıştığını ifade eden başarılı iş adamı Ömer Atiker: “Torku Selçuk Üniversitesinin müthiş bir seyirci potansiyeli var. Torku Arena’da ki atmosfer bir spor adamı olarak gerçekten insanı büyülüyor. Konyamız’ın her alanda olduğu gibi sporda da bir Büyükşehir takımları olarak başarılı olması en büyük arzumuz. Gönül ister ki tüm takımlarımız bütün branşlarda başarılı olsun. Elbette bu çok zor İnşallah bunu da başarırız ama bunlar için önce köklü bir spor kültürüne sahip olmamız gerekiyor” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri