Selçuk Gençlik virajında

Üst üste aldığı yenilgilerle zirve yarışında yara alan Selçuk Üniversitesi, bugün Düzce Gençlikspor ile karşı karşıya geliyor. Temsilcimizin tek hedefi taraftarlarının önünde kazanmak
Türkiye Erkekler Basketbol 2.Ligi A Gurubunda mücadele veren Selçuk Üniversitesi bugün Torku Arena’da Düzce Gençlikspor’u konuk ediyor. Üst üste aldığı iki yenilginin ardından kazanarak moral bulmak isteyen temsilcimizin Düzce önünde vereceği zorlu mücadele saat15.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Fatih Uslu ve Tahsin kuzu hakem ikilisi yönetecek. Temsilcimizde önemli bir eksiklik bulunmazken, oyuncuların hırslı olmaları teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

Ligde tekrar çıkışa geçmek istediklerini ifade eden Selçuk Üniversitesi Antrenörü Hasan Özmeriç” Geçtiğimiz haftalarda şansız eseri maçları kaybettik. Artık maç kaybetmeye son vereceğiz. Bugün kendi sahamızda Düzce Gençlikspor’u ağırlayacağız. Her iki takım içinde zor bir maç olacak. Selçuk Üniversitesi olarak salon ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanarak maçı kazanan taraf olacağız” diye konuştu.

Sarı-mavililerin Basketbol Şube Sorumlusu Bülent Kaftanoğlu, rakiplerinin hızını kesmek istediklerini söyledi. Bu maçı kazanarak rövanşı almalarına izin vermeyeceklerinin altını çizen Kaftanoğlu; “Kendi sahamızda oynayacağımız Düzce Gençlik maçını mutlaka kazanmamız gerekiyor. Özellikle son iki haftada alınan yenilgilerin ardından bu maçın önemini biliyoruz. Zor bir maç olacak. Sıralamada altımızda yer alan Gelişim Koleji ile aramızda sadece 2 galibiyet fark kaldı. Bu nedenle işi sıkı tutmamız ve bu haftaki maçı kazanmamızdan başka çaremiz kalmadı. Takım olarak hafta içerisinde yapılan çalışmalarda teknik heyetimiz ve sporcularımız maça çok iyi ve disiplinli bir şekilde hazırlandılar. Baş antrenörümüz Hasan Özmeriç, Düzce Gençlik’in artı ve eksilerini sporcularımıza tek tek anlattı. Bu maçta tüm gerekli önlemlerimizi alacağız. Rakip takım da kazanmak için oynayacak. Çok zor ve çetin bir maç olacak ancak saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak bu maçı kazanan taraf olacağız” dedi. Kaftanoğlu ayrıca tüm sporculara maaş ve prim olarak alacaklarının hepsinin ödendiğini söyleyerek takımda huzur moral ve güven son aşamada dedi.

Selçuk Üniversitesi Basketbol takımı grubunda zirve mücadelesini sürdürürken Anadolu Jet takımın ulaşım sponsoru oldu. Kulüp Başkanı ve Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Turgut Anadolu Jet yönetim kurulu ile yapılan görüşmelerin ardından Anadolu Jet’in takımın ulaşım sponsoru olduğunu söyleyerek “Anadolu Jet yönetim kuruluna ve yöneticilerine Anadolu sporuna gösterdikleri hassasiyet ve yakın ilgiden dolayı teşekkür ederiz” dedi. 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri