Selçuk Gelişim’e hırslı hazırlanıyor

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi A Grubu’nda zirve mücadelesi veren Selçuk Üniversitesi, Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Gelişim Koleji karşılaşmasının hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Hedefini yeniden Beko Basketbol Ligi’ne çıkmak olarak belirleyen Selçuk Üniversitesi, Mersin’de Beko Basketbol Ligi takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyesi ile oynadığı maçı 71-56 kaybetti. Sarı-Mavililer,  4 Amerikalı oyuncusu ile güçlü bir kadroya sahip olan Mersin Büyükşehir Belediyespor karşısında özellikle karşılaşmanın üçüncü ve dördüncü periyotlarında başa baş bir mücadele ortaya koydu.

Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyespor ile iki hazırlık maçı oynayan Sarı-Mavililer burada sergiledikleri performans ile göz doldurdu. Selçuk Üniversitesi Mersin Büyükşehir Belediyesi ile oynayacağı ikinci hazırlık maçının ardından karayolu ile Konya’ya döndü ve Cumartesi günü Torku Arena’da oynayacağı Gelişim Koleji maçı hazırlıklarını ara vermeden sürdürdü.
Selçuk Üniversitesi Başantrenörü Hasan Özmeriç terfi maçlarına kadar güçlü takımlarla bol bol hazırlık maçları oynayarak kendi oyun sistemlerini oturtmaya çalıştıklarını söylerken, Mersin Büyükşehir Belediyesi takımının tecrübeli çalıştırıcısı Mete Babaoğlu da Selçuk Üniversitesini ve Konya’yı unutmanın mümkün olmadığını söyleyerek, “Konya’da çok güzel ve heyecanlı bir sezon geçirdim. Selçuk Üniversitesi’nin bir an önce Beko Basketbol Ligi’ne yükselmesini arzu edenlerin başında geliyorum. Takımı da çok iyi buldum.  Bu emekler inşallah boşa gitmez” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri