Selçuk Gelişim virajında

Üst üste iki haftadır farklı galibiyetlerin altına imzasını atan Selçuk Üniversitesi, bugün Gelişim Koleji ile karşı karşıya geliyor. Temsilcimizin tek hedefi evinde kazanarak seriyi sürdürmek

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi A Grubunda zirve mücadelesi veren Torku Selçuk Üniversitesi, ligin 20. haftasında bugün kendi salon ve seyircisi önünde Gelişim Kolejini ağırlıyor. Torku Arena Salonu’nda oynanacak olan maç Saat 15.00’de başlayacak. Karşılaşmada İsmail Keser ve Orkun Yurtdaş hakem ikilisi görev yapacak. Üst üste aldığı farklı galibiyetlerle büyük moral bulan temsilcimiz kendisi gibi zirve hesapları yapan İzmir temsilcisi Gelişim Koleji önünde kazanarak seriyi sürdürmek istiyor.

Ligde geride kalan süreçte 13 galibiyet ve 6 yenilgi alıp 3. sırada yer alan Torku Selçuk Üniversitesi, 11 galibiyet ve 8 yenilgi ile 5. sırada bulunan Gelişim Koleji ile oynayacağı maçı kazanarak play-offlar öncesi moral depolamak amacında. Güçlü rakibini ligin ilk yarısında deplasmanda mağlup etme başarısı gösteren bunun yanı sıra son iki lig maçında 100 sayı barajını açıp farklı galibiyetler alan Sarı-mavililer, kendi sahasında oynayacağı bu maçta çıkışını sürdürmeyi hedefliyor. Temsilcimizde önemli bir eksik bulunmuyor.
Gelişim Koleji ile zorlu bir maça çıkacaklarına dikkat çeken ve taraftardan destek isteyen Basketbol şube sorumlusu Bülent Kaftanoğlu, Kendi sahamızda oynayacağımız Gelişim Koleji maçını kazanmak istiyoruz. Ligde son 3 haftaya girildi ve artık takımlar yavaş yavaş play-off için hesaplarını yapıyor. Güçlü rakibimiz Gelişim Koleji ile play-off öncesi iyi bir sınav vereceğiz. Hedefimiz bu maçı kazanarak hem gücümüzü göstermek hem de moral bulmak. Takımımız iyi çalışıyor, deneyimli antrenörümüz Hasan Özmeriç kendi oyun sistemini yerleştirme adına yoğun bir mesai harcıyor. Bunun yanı sırada Beko Basketbol Ligi ekipleriyle oynadığımız hazırlık maçlarıyla da eksiklerimizi net bir şekilde görme imkanı buluyoruz. Gelişim maçına da iyi hazırlandık. Taraftarımızın da vereceği destekle bu maçı kazanıp yolumuza devam etmek ve üçüncü sıradaki yerimizi garantilemek amacındayız dedi.
Öte yandan ligin 20. haftası dün oynanan ik karşılaşma ile start aldı. Ligde haftanın açılış maçında FMV Işık - T.E.Dağcılık ile karşılaştı. Günün diğer maçında ise Finalspor, Hacettepe Üniversitesi mücadele etti. Lig’de bugün 8 karşılaşma oynanacak,yarın ise oynanacak 1 karşılaşma ile 20. hafta maçları tamamlanacak. Lig’de bugün ve yarın oynanacak maçların programı şöyle. Bugün: 14:30 Optimum TED Ankara Kolejliler–Akhisar Belediyesi (TOBB Spor Salonu) 15:00 Selçuk Üniversitesi–Gelişim Koleji (Torku Arena) 15:00 İstanbul Bş.Bld–Yeni Nesil (Bayrampaşa Spor Salonu) 16:00 Ormanspor–Vestel (M.Sait Zarifoğlu Spor Salonu) 16:00 Trabzon Basketbol–Düzce Gençlik (19 Mayıs Spor Salonu) 16:00 Akçakoca Poyraz – Genç Telekom (Akçakoca Spor Salonu) 17:00 Olin–Erçelik Pamukkale Üniversitesi (Mimar Sinan Spor Salonu) 17:00 Yeşilyurt–İTÜ (Yeşilyurt Spor Salonu) Yarın: 14:00 Beykoz – Pertevniyal (Recep Şahin Köktürk Spor Salonu) 14:00 Genç Banvitliler – Uşak Belediyesi (Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri