Selçuk Gelişim önünde

Ligin zirvesinde yer alan Torku Selçuk Üniversitesi, bugün kendi sahasında Gelişim Kolejinin konuk ediyor. Sarı mavililerin tek hedefi kazanarak ligin son haftasına moralli girmek
Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, bugün kendi salon ve seyircisi önünde Gelişim Koleji’ni konuk ediyor. Selçuk Üniversitesi 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Ligin zirvesinde bulunan Selçuk Üniversitesi ile 9. sırada bulunan Gelişim Koleji karşılaşmasını Tahsin Kuzu, Ahmet Taner İbin ve Murat Kuşcu hakem üçlüsü yönetecek. Önemli bir eksiği bulunmayan temsilcimizin tek hedefi evinde kazanarak ligin son haftasında moralli girmek.
Selçuk Üniversitesi Baş Antrenörü Ahmet Kandemir, ligin normal sezonunun tamamlanmasına iki hafta kaldığını söyledi. Kalan iki haftada da kazanarak zirvedeki yerlerini korumak istediklerinin altını çizen Kandemir; “Bugün Gelişim Koleji ile oynayacağımız maç bizim için çok önemli. Ligin sonuna kadar zirveyi bırakmak istemiyoruz ve bunun için kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. İçerde ve dışarıda sergilediğimiz kazanma alışkanlığını devam ettirmek istiyoruz. Taraftarlarımızın bize vereceği destek ile salondan istediğimiz sonuçla ayrılacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Normal sezonun bitimine 2 hafta kala Play-Off maçlarını düşünen sarı-mavili ekip kalan ili haftayı da galibiyetle tamamlayarak ligi moralli bitirmek istiyor Sarı-mavililer, kalan maçlarda şanssızlık yaşamak istemiyor. Torku Selçuk Üniversitesinde gözler normal sezonun bitimine 2 hafta kala Beko Basketbol Ligine yükselmenin en önemli adımı olan Play-Off maçlarına çevrildi. Sarı-mavili ekip başarılı geçirdiği normal sezonun ardından bu karşılamaları da kazanarak hedefine ulaşmak istiyor.
Öte yandan Lig’in 37. haftası dün oynanan Final Gençlik-Best Balıkesir Basketbol Kulübü ve Orman-Akhisar Belediye maçları ile başladı. Ligde bugün oynanacak ve yarın oynanacak olan maçların programı ise şöyle: Bugün: Tenis Eskrim Dağcılık-Uşak Üniversitesi Belediyespor 14.00 İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu, İstanbul BŞB.-Optimum TED Ankara Kolejliler 15.00 İstanbul Cebeci Spor Salonu, Vestel-Maliye Milli Piyango 15.00 Manisa Atatürk Spor Salonu, Selçuk Üniversitesi-Gelişim Koleji 16.00 Konya Selçuk Üniversitesi 19 Mayıs Spor Salonu, Başkent Gençlik-Darüşşafaka 16.00 Ankara Ankara Spor Salonu (Küçük) Gaziantep BŞB.-Gamateks PAÜ 18.00 Gaziantep Kamil Ocak Spor Salonu Yarın: Garanti Koza İstanbulspor-Tire Belediye 17.00 İstanbul Zeyyad Baykara Spor Salonu Pazartesi: Genç Telekom-Pertevniyal 16.00 Ankara Spor Salonu.
SPOR SERVİSİ  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri