Selçuk Gaziantepe gitti

Torku Selçuk Üniversitespor yarı final 2. maçında yarın deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. 1. maçta rakibini yenen sarı-mavili ekip dün Antepe gitti

Yarı Final 2. maçında deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyesporile karış karşıya gelecek Torku Selçuk Üniversitesi dün Gaziantep’e giderek kampa girdi. Sahasında oynadığı ilk maçı kazanan sarı-mavili ekip bu avantajını kullanarak 2. maçı kazanarak Beko Basketbol Ligine merhaba demek istiyor. Temsilcimizde moraller üst seviyede. Ayrıca zorlu maçta Yönetim Kurulu’nun da takımı yalnız bırakmayacağı ve tribündeki yerlerini alacağı belirtildi. Gaziantep’teki rövanşın çekişmeli geçeceğini ifade eden sarı-mavili yöneticiler, “Sahamızda kazanarak önemli bir avantaj elde ettik. Bu avantajı iyi değerlendirerek, rövanşı da kazanmak ve 1. Lig’e çıkmak istiyoruz. Sporcularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Hedefe ulaşmak için camia olarak kenetlendik” dediler.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynanan maç sonrası konuşan Torku Selçuk Üniversitespor Baş Antrenörü Ahmet Kandemir, “Salondaki atmosfer bizi bir an önce topu alma ve işi bitirme havasına itti bu nedenle ilk yarı istediğimiz oyun haya yansıtamadık. Gereksiz top kayıpları yaşadık. Ancak 2. devre oyuna ortak olduk. Çok iyi direnç gösterdik.  Ve çok iyi savunma yaparak maçı kazandık. Aslında bu durumu sezon başından beri yaşanmamış bir durumdu. Hep atarak kazanıyorduk. Bu defa savunma yaparak kazandık. Önümüzde ikinci maç var. Eğer burada ilk devre oynadığımız oyunu Gaziantep’te oynarsak işimiz çok zor olur. Ancak inanıyorum ki Gaziantep’te çok daha iyi oynayacağız.” diye konuştu.

Başarılı oyuncu Erdem Türetken ise maçı kazandıkları mutlu olduklarını 2. maça daha rahat çıkacaklarını ifade etti.Türetken, “ Maçın başında bir an önce topa sahip olup oyunu koparma isteği bizi etkiledi ve istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık.Ancak 2. devre toparlandık ve oyunumuzu oynadık. İyi karşılaşma oldu. Gaziantep Belediyespor iyi bir ekip. 2. maç için avantaj sağladık. Antep’te daha iyi oynayacağımızı düşünüyorum. 2. maçta bu işi bitirip Beko Basketbol Ligine yükselmek istiyoruz. Ancak olmaz ise 3. maçı yine evimizde oynayacağız. Turu 3. maça taşımak istemiyoruz. Ancak 3. maç olursa bu salonda seyircimizin desteği ile Beko Basketbol Ligine yükselmek istiyoruz.

SPOR SERVİSİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri