Selçuk Garanti Koza önünde

Selçuk Üniversitespor, bugün 11de 11 yapmak için sahne alıyor. On haftadır bileği bükülmeyen sarı-mavililer, bugün Garanti Koza İstanbulsporu konuk ediyor. Tek hedef kazanmak

TB2L’de mahallenin kabadayısı Torku Selçuk Üniversitespor, bugün bir kez daha sahne alıyor. On haftadır rakiplerini silip süpüren, kimsenin bileğini bükemediği sarı-mavililer, bugün Garanti Koza İstanbulspor’u konuk ediyor. Saat 16.00’da 19 Mayıs Torku Arena’da başlayacak olan TB2L’de 20. Haftaya dahil Torku Selçuk Üniversitespor-Garanti Koza İstanbulspor basketbol müsabakasını Vedat Borulday, Bülent Maviş ve Zeynep Funda Teoman hakem üçlüsü yönetirken, teknik komiser olarak Emin Bayramlar görev yapacak.
Temsilcimizin hedefi BEKO Basketbol Ligi yolunda bir galibiyete daha imza atmak ve rekoru 11’de 11 yapmak. Henüz herhangi bir antrenörle anlaşmayan Torku Selçuk Üniversitespor’un bugünkü maçında, yine yardımcı antrenör Semih Uslu görev yapacak. Yeni rektör Hakkı Gökbel’in de, takımın BEKO Basketbol Ligine yükselmesini çok arzu ettiğini belirten yönetim, “Rektörümüz başta olmak üzere, hepimiz yeni sezonda BEKO Basketbol Liginde olmayı istiyoruz. Güçlü bir kadroya sahibiz, oyuncularımız da bunu üst üste 10 galibiyet alarak ispatladı. İkinci yarıda fikstür avantajının bizde olduğunu düşünüyoruz. Hiçbir rakibi küçümsemeden, tüm maçlarımıza galibiyet için çıkacağız. İstanbulspor maçının da, diğer maçlardan bir farkı yok. Rakibimizi yenip yolumuza devam etmek, öncelikli amacımız. Her zaman olduğu gibi, Konyalı sporseverlerin tribünleri doldurarak destek vermesini bekliyoruz” açıklaması yaptı.
Öte yandan Genç Telekom’un liderliğinde devam eden ligde 20. hafta mücadelesi dün oynanan Final Gençlik-Maliye Milli Piyango maçı ile başladı. Ligde bugün 10 karşılaşma yapılacak. Perde yarın oynanacak Tire Belediye-İstanbul Büyükşehir Belediye maçı ile noktalanacak. Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde haftanın programı şöyle. Bugün: 14.00 Tenis Eskrim Dağcılık-Optimum TED Ankara Kolejliler (Bayrampaşa SS), 14.30 Genç Telekom-Best Balıkesir (Ankara Spor Salonu), 15.00 Gameteks PAU-Darüşşafaka (Gümüşler Spor Salonu), 15.00 Vestel-Gelişim Koleji (Manisa Atatürk Spor Salonu), 16.00 Selçuk Üniversitesi-Garanti Koza İstanbul (Selçuk Üniversitesi SS), 16.30 Başkent Gençlik-Pertevniyal (Ankara Spor Salonu), 16.30 Orman-Uşak Üniversitesi (M. Sait Zarifoğlu Spor Salonu), 18.00 Gaziantep B.B.- Akhisar Belediye (Karataş Şahinbey Spor Salonu). Yarın: 17.00 Tire Belediye-İstanbul Bşb. (Tire Spor Salonu).
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri