Selçuk galibiyete gidiyor

Başakşehir maçı hazırlıklarını tamamlayan Sarı-mavili ekip yarın sabah İstanbul’a gidiyor. Tam kadro olan temsilcimizde moraller yüksek. Başkan Yardımcısı İbrahim Çınar, "Galibiyetle döneceğiz" dedi
Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi B Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, Pazar günü deplasmanda karşı karşıya geleceği Başakşehir maçı öncesi Konya'daki hazırlıklarını tamamladı. Yarın tam kadro olarak İstanbul'a gidecek olan sarı-mavili ekipte tüm hesaplar galibiyet üzerine kuruluyor.
Sezona iyi başlamasına rağmen arkasından gelen 3 maçlık yenilgi ile sarsılan ancak geçen hafta İstanbulspor’u farklı mağlup ederek moral kazanan temsilcimiz Başakşehir maçından da galibiyetle dönmenin hesabını yapıyor. Torku Selçuk Üniversitesi Başkan Yardımcıları'ndan İbrahim Çınar, "Takım olarak şampiyonluk hedefiyle başladığımız sezona iyi bir giriş yaptık. Önce İTÜ'yü deplasmanda ardından da Gelişim Koleji'ni içi sahada mağlup ettik. Ancak sonrasında gelen şanssız bir yenilgi serisi vardı. Takımımız kötü günleri geçen hafta üzerindeki karabulutları dağıttı. Yeni hocamızın da katkılarıyla önümüzdeki zorlu süreçte iyi bir seri yakalamak amacındayız" dedi.
Çınar, takım olarak tek hedeflerinin Konya'yı basketbolda da en üst ligde temsil etmek olduğuna dikkat çekerek, "Sezon başında hedeflerimizi belirledik. Tüm çalışmalarımız, gayretlerimiz, takımı Beko Basketbol Ligi?ne taşımak üzerine. Bunun için bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da tek vücut olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.
Başakşehir maçından galibiyetle dönmek istediklerine de dikkat çeken Çınar, maçla ilgili şu açıklamalarda bulundu: "İstanbul’a galibiyet için gidiyoruz. İddialıyız. Takımımızın genel form ve moral durumu da üst seviyede. İnşallah işler istediğimiz gibi gider ve Konya’ya mutlu döneriz. Zor bir maç olacak. Ancak kazanacak güçteyiz."
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri