Selçuk galibiyet istiyor

2. yarının ilk maçında Ormanspor ile karşılaşacak olan Selçuk Üniversitesi, zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-mavililer, galibiyet alarak 2. yarıya moralli başlamak istiyor

Türkiye 2. Erkekler Basketbol Ligi A Grubu’nda mücadele veren Selçuk Üniversitesi deplasmanda karşılaşacağı Ormanspor maçının hazırlıklarını Antrenör İsmail Beleş nezaretinde günde çift antrenman yaparak sürdürüyor. Sezonun ilk yarısında başarılı bir grafik çizerek devre arasını ilk üç içerisinde tamamlayan Sarı-Mavililer ikinci yarıda da başarılı olup adını Beko Basketbol Ligi’ne yazdırmak istiyor. Ormanspor maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürdüklerini ifade eden Selçuk Üniversitesi Antrenörü İsmail Beleş, “İkinci devrenin ilk karşılaşmasını deplasmanda Ormanspor ile yapacağız. Takımda moraller yüksek. Önemli bir eksikliğimiz bulunmuyor. Hedefimiz rakibimiz karşısında etkili oyun oynayıp, salondan galibiyetle ayrılmak. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.

İkinci yarıda başarılı olup Beko Basketbol Ligi’ne yükselmek istediklerini kaydeden Beleş, “Selçuk Üniversitesi 2. Lig’de misafir bir takımdır. İlk yarıda iyi bir başarı yakaladık. Bu başarımızı ikinci yarıda da sürdürüp Beko Basketbol Ligi’ne yükselmek istiyoruz. Takım olarak buna inanmış durumdayız. İnşallah arzuladığımız bu hedefe ulaşırız” diye konuştu. Öte yandan takıma takviye yapmayı planlayan Selçuk Üniversitesi yönetimi arayışlarını sürdürüyor. Sarı Mavililer bazı oyuncularla görüşmelerin sürdüğünü ifade ederken, en kısa süre içerisinde bir kaç oyuncuyu kadrolarına katacaklarını ifade ettiler.
BORSA’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Konya Ticaret Borsası Başkanı Uğur Kaleli’yi makamında ziyaret etti. Türkiye Erkekler Basketbol 2’nci Ligi‘nde şampiyonluk mücadelesi verdiklerini belirten Prof. Turgut, ikinci yarıya iddialı hazırlandıklarını söyledi.  Spor kulübü olarak şehir ile bütünleştiklerini, spora destek veren birçok kuruma teşekkür ziyaretlerinde bulunduklarını söyleyen Prof. Dr. Turgut, “Sezonun ilk yarısında başarılı savunmamız ile öne çıktık. Ligde yer alan 24 takım içerisinde savunma gücü en yüksek ikinci takım olurken, ikinci yarıda hücum gücünü artırmayı hedefliyoruz. Birinci lige yükselerek şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Bu konuda bizden desteklerini esirgemeyen bütün kurumlara teşekkür ediyoruz.” dedi. Her alanda olduğu gibi spor konusunda da Konya olarak iddialı olduklarını vurgulayan Konya Ticaret Borsası Başkanı Uğur Kaleli ise “Spora hizmet etmek takdire değer bir davranış. Şehrimizi başarı ile temsil eden Selçuk Üniversitesi Basketbol Kulübümüzü de her konuda desteklemeye hazır olduğumu belirtmek isterim.”  diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri