Selçuk 'Final'i gözüne kestirdi

Hafta sonunda Final Gençlik'i kendi evinde ağırlayacak olan Torku Selçuk Üniversitesi bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Oyuncuların antrenmanlarda istekli ve hırslı olması teknik ekip ve yönetimin yüzünü güldürüyor

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Torku Selçuk Üniversitesi hafta sonu oynayacağı Final Gençlik maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Önceki günü çift antrenmanla tamamlayan Üniversite dünü de taktik ağırlıklı antrenmanla geçirdi. Oyuncuların antrenmanlardaki istekli ve hırslı hali dikkat çekti. Özellikle Smush Parker transferinin açıklanmasının ardından kadroda kalmak isteyen yabancı oyuncular Clark ve Granger'in hocanın gözüne girebilmek için daha fazla çalıştıkları gözlendi. Play-Off öncesi yükselen form grafiği ile dikkat çeken Torku Selçuk Üniversitesinde herhangi bir eksik bulunmuyor. Son 3 maçını kazanarak büyük bir çıkış yakalayan sarı-mavililer  cumartesi günü Kampus 19 Mayıs Spor Salonu'nda oynanacak Final Gençlik karşılaşmasını kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor. Ligin son 3 haftasına girilirken ligde 52 puanla 3. sırada bulunan Torku Selçuk Üniversitesi Final Gençlik maçının ardından Darüşşafaka ve Göztepe Basketbol ile karşılaşacak. 

SMUSH PARKER'DA SÜREÇ DEVAM EDİYOR

Play- Off öncesi yapmayı planladığı yabancı oyuncu hakkını Smush Parker'dan yana kullanarak çok büyük yankı uyandıran bir transfere imza atan Torku Selçuk Üniversitesi'nde transferin son anda çıkan pürüzler yüzünden ertelenmesinin şoku yaşanıyor. Parker'ın Konya'ya gelmesine saatler kala Paristeri kulübü başkanı oyuncuya temiz kağıdını vermeyi reddetmişti. Bu gelişmenin ardından FIBA ve Yunan kulübü nezdinde girişimlerde bulunan Torku Selçuk Üniversitesi Paristeri'yi FIBA'ya şikayet etmişti. Torku Selçuk Üniversitesi yönetiminden yapılan açıklamada görüşmelerin devam ettiği ve kısa süre içerisinde sonuçlandırılmaya çalışıldığı açıklandı. İlk tercihlerinin Smush Parker olduğunu açıklayan Torku Selçuk Üniversitesi Basın Sorumlusu Kerem Öten, “Girişimlerimiz ve görüşmelerimiz sürüyor. Biz Parker'ı takımda görmek istiyoruz. Ancak süreçten olumlu netice alamazsak başka oyunculara yöneleceğiz. Bizden haber bekleyen oyuncular halihazırda mevcut. Kısa sürede tarnsferi konusunu bitirmek istiyoruz” dedi.

32. HAFTA BU GÜN BAŞLIYOR

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nin 32. Haftası bu gün oynanacak 3 karşılaşmayla başlayacak. Gelişim Koleji Vestel'i ağırlarken Göztepe Basketbol Pİ Koleji karşısına çıkacak. Günün son maçında ise Maliye Milli Piyango ve İstanbul Büyükşehir Belediye Basketbol karşı karşıya gelecek. Torku Selçuk Üniversitesi'nin sıralamada üstünde bulunan takımlar Uşak Üniversitesi ve Yeşilgiresun Belediye 32. haftada zor maçlara çıkacak. Yeşilgiresun Belediye düşme hattında bulunan Pertevniyal ile karşı karşıya gelirken Mackolik Uşak Üniversitesi Trabzonspor Basketbol'u ağırlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri