Selçuk Fener’i bekliyor

Beko Basketbol Liginde mücadele eden temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi 2. haftalık deplasman programının ardından bu hafta tekrar taraftarı ile buluşacak.

Beko Basketbol Liginde mücadele eden temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi 2. haftalık deplasman programının ardından bu hafta tekrar taraftarı ile buluşacak. Pazar günü sahasında güçlü Fenerbahçe Ülker’i konuk edecek olan Sarı-mavili ekip zorlu maçtan taraftarının desteğini de alarak galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.  Ligde sıkıntılı günleri geride bırakmak isteyen sarı-mavili ekip ilk deplasmanını Gaziantep karşısında oynadı ve rakibini yenerek kümede kalma adına umutlandı. Torku Konya Selçuk Üniversitesi 2. deplasman maçında ise Galatasaray Liv Hospital’e konuk oldu. Rakibine yenilen sarı-mavili ekip ateş hattında kalmaya devam etti. Torku Konya Selçuk Üniversitesi iki haftalık deplasman programının ardından bu hafta sahasında Fenerbahçe Ülker’i konuk edecek. zorlu maçı kazanmak isteyen sarı-mavili ekip iki haftadır uzak kaldığı taraftarlarını Kampus 19 Mayıs Spor Salonu’na bekliyor
Torku Konya Selçuk Üniversitesi Başkan Yardımcısı Kerem Öten, ligden düşecekleri konusunda karamsar olmadığını belirterek, "Mücadelemizi sürdüreceğiz. Takımımıza inanıyoruz. Son maça kadar da inanmaya devam edeceğiz. Torku Konya Selçuk Üniversitesi bu sezon ligde kalacak" dedi.
Öten, yaptığı açıklamada, Galatasaray Liv Hospital deplasmanında kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.
Takım olarak maçın genelinde iyi oynadıklarını dile getiren Öten, "Rakibimiz karşısında ilk iki periyodu önde bitirdik. Ancak, özellikle 3. periyotta Galatasaray Liv Hospital'ı durdurmakta zorluk çekince sayı farkı açıldı. Fark belli bir sayıya gelince de bu tarz maçları çevirmek kolay olmuyor" diye konuştu. Öten, bu hafta sahalarında Fenerbahçe Ülker'i konuk edeceklerini anımsatarak, şunları kaydetti: "Fenerbahçe Ülker ve Pınar Karşıyaka maçlarının ardından çok kritik bir periyoda giriyoruz. Sıralamada daha yakın olduğumuz rakiplerimizle oynayacağız. Ligde kalma adına bu maçlar çok önemli. Sahamızda oynayacağımız maçları mutlaka kazanmak zorundayız. Yenilgiye tahammülümüz yok. Deplasmanda da bir galibiyet çıkaracak olursak, bir sıkıntımız kalmaz. Ligden düşeceğimiz konusunda karamsar değilim. Mücadelemizi sürdüreceğiz. Takımımıza inanıyoruz. Son maça kadar da inanmaya devam edeceğiz. Torku Konya Selçuk Üniversitesi bu sezon ligde kalacak."
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri