Selçuk devam dedi

Lige veda eden Mutlu Akü Selçuk Üniversitesinin kapanmasın söz konusu olmadığı, önümüzdeki sezon 2.Ligde mücadele edeceği gelen haberler arasında. Taraftarın da Üniversitesporun ligde kalmasını istediği belirtildi.

BEKO Basketbol Ligi’ne ikili averajla veda eden temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi’nde belirsizlik sürüyor. Üniversitespor yönetim kurulu, Rektör Süleyman Okudan ile henüz bir araya gelmezken, kulübün geleceğinin önümüzdeki günlerde netleşeceği kaydedildi. Kamuoyuna takımın durumuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmazken, Okudan ile görüşülmesinden sonra her şeyin netleşeceği vurgulandı. Önümüzdeki sezon 2.Lig’de, Beko Basketbol Ligi vizesi alabilmek için mücadele edecek sarı-mavili kulübün kapanmasının söz konusu olmadığı belirtilirken, maddi sıkıntılar nedeniyle bir ara ligden çekilmeyi düşünen sarı-mavili takımın, yoluna 2.Lig’de devam edeceği kaydedildi. Antrenör Cengiz Karadağ’ın vedasının ardından yoluna yardımcı antrenör Gökhan Güney ile devam eden Üniversitespor’da Güney’in büyük ihtimalle önümüzdeki sezon takımda olmayacağı, hoca arayışlarına önümüzdeki günlerde başlanacağı da gelen haberler arasında.

Sezon başında ve devre arasında transfer yapmasına rağmen oyuncularından verim alamayan Üniversitespor yönetimin sözleşmesi 1 yıllık devam eden oyuncularla yolunu ayırabileceği iddia ediliyor. Aliağa’nın 8 Türk oyuncusuyla mücadele ederek ligde kalmasına rağmen, Üniversitesporlu oyuncuların formasının hakkını veremeyerek, takımı ligden düşürmelerinin yönetimi hareke geçirebileceği belirtiliyor. Önümüzdeki günlerde kadrodaki bütün oyuncularla tek tek görüşecek yönetim, takımı için yürekten mücadele etmeyen oyuncularla yollarını ayırmayı planlıyor.
Takımın durumu ile ilgili Üniversitespor cephesinden henüz net bir cevap gelmezken, üniversite öğrencilerinin Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi’nin yoluna devam etmesini istedikleri belirtiliyor. Bu sezon 19 Mayıs Spor Salonu’nu tıklım tıklım doldurarak her maçta takımını son ana kadar destekleyen taraftar, ikinci ligde de olsa Üniversitespor’un varlığını sürdürmesinden yana.
 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri