Selçuk çıkarma yapacak

Ankarada Play-Offlar öncesi Hacettepe ile son ve en kritik maçlarından birisine çıkacak olan Selçuk Üniversitesinde çalışmalar devam ederken takımda tedavisi devam eden Cihatın dışında eksik bulunm
Torku Selçuk Üniversitesi Hacettepe Üniversitesi ile yapacağı kritik maç için Halil Üner nezaretinde çalışmalarını sürdürürken Prof. Kürşat Turgut Başkanlığında toplanan yönetim kurulu bu maçta takımı yalnız bırakmamak için Ankara’ya çıkartma hazırlığı yapan çok sayıda taraftarın organizasyonu için çalışma başlattı. Kulüp Basın Sözcüsü Güven Öten teknik heyetin ve sporcuların morallerinin çok yüksek olduğunu ifade ederek “Halil Üner ile yakaladığımız hava ve performans yönetim kurulunun ve taraftarlarımızın moralini yükseltti. Bu takım bu kadro ile BEKO Basketbol ligine çıkacaktır. Biz buna yürekten inanıyoruz. Takımda tek eksik tedavisi süren Cihat. Bunun dışında bir eksiğimiz yok” dedi. Öte yandan Başkan Prof. Dr. Kürşat Turgut’un Başkanlığında toplanan yönetim özellikle üniversite gençliğinin bu maçta takımın yanında olmak için Ankara’ya gitmek için yaptığı başvuruyu masaya yatırdı. Pazar günkü maçta rekor sayıda taraftarın Başkente gideceği öğrenildi.
BARAN’DAN SELÇUK ÜNİVERSİTESİ’NE JEST
Torku Selçuk Üniversitesinde Pazar günü Hacettepe ile oynanacak final maçı öncesi moraller yüksek. Avukat Latif Cem Baran maç öncesi takıma yemek verdi ve teknik heyet ile sporcuları sinemaya götürerek birlikte oldu. TB2L B grubunda artık son viraj için Pazar günü Hacettepe Üniversitesi ile final niteliğinde zorlu bir maça çıkacak olan Torku Selçuk Üniversitesinde yönetim ve Konya spor kamuoyu adeta seferberlik ilan etti. Konya Barosunun genç ve başarılı avukatlarından Latif Cem Baran baş antrenör Halil Üner ile yaptığı görüşme sonrası kulüp yönetim kurulu üyelerini teknik heyeti ve sporcular ile birlikte olarak takıma akşam yemeği verdi. Ardından takım olarak birlikte sinemaya gidilerek filim seyredildi. Sporcuların eşleri ile katıldığı gecede herkesin yüzü gülerken genç hukukçu Baran “Konyaspor gibi Selçuk Üniversitesi’nin de basketbolda ki hamleleri zevkle izliyoruz. Bu büyük şehre BEKO Basketbol ligi yaraşır. Ve bu sezon bu mutlu sona hep birlikte ulaşacağız” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri