Selçuk Çağlar’ı unutmadı

Selçuk Üniversitespor sakatlığı nedeniyle sporu bırakma kararı alan Çağlar Baştokluyu unutmadı. Kulüp Başkanı Kürşat Turgut, Baştokluya vefa heykeli takdim etti

T2BL ekiplerinde Selçuk Üniversitesi’nde hafta sonu deplasmanda oynayacağı Düzce Gençlik maçının hazırlıkları sürüyor. Torku Arena’da antrenör İsmail Beleş nezaretinde çalışan sarı-mavili ekipte hedef yeni bir çıkış yakalamak. Dış saha maçlarında henüz galibiyeti bulunmayan Selçuk Üniversitespor bu şanssızlığını Düzce deplasmanında kırmak istiyor. 

ÜNİVERSİTEDEN ÇAĞLAR BAŞTOKLU’YA ANLAMLI VEFA
Selçuk Üniversitesi takımının tecrübeli ismi Çağlar Baştoklu’nun sakatlığının yeniden nüksetmesi ve aktif spor yaşamını bırakması üzerine Selçuk Üniversitesi yönetimi sevilen oyuncusuna vefa heykeli vererek bundan sonra da birlikte çalışma teklifinde bulundu
Selçuk Üniversitesi Spor kulübünün tecrübeli oyuncusu Çağlar Baştoklu iki hafta önce dizinde ki sakatlığının yeniden nüksetmesi üzerine aktif spor yaşamını noktaladığını açıklamıştı. Selçuk Üniversitesi Spor kulübü yönetimi sakatlığı nedeni ile böyle bir kararı alan oyuncusuna sahip çıktı ve Kulüp Başkanı Rektör yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Turgut Çağlar’a bugüne kadar yaptığı özverili hizmetlerden dolayı teşekkür ederek kendisine vefa heykelini armağan etti. Başkan Turgut ayrıca Çağlar ile spor kulübü olarak bundan sonra da başka alanlarda birlikte çalışma teklifinde bulundu.
Çağlar Baştoklu kendisine gösterilen ilgiden duyduğu mutluluğu dile getirirken
“Yönetimimizin bana göstermiş olduğu yakınlık benim hayatım boyunca unutamayacağım güzel anılarımdan birisi oldu. Bu sezon takımda birlik beraberlik kardeşlik inanılmaz ölçüde ve örnek bir durum. Spor yaşamımda böyle bir ortamı çok nadir gördüm. Ancak sakatlığım yeniden nüksetmesi de benim talihsizliğim oldu. Ancak takım arkadaşlarımı hiçbir zaman yalnız bırakmayacağım. Yönetim kurulunun bana yapmış olduğu bu onurlu teklifi de kabul ederek hep kulübümüz ile birlikte olacağım” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri