Selçuk bu maçı almalı

Torku Selçuk Üniversitesi'nde ligin 11. haftasında oynanacak Uşak Sportif maçı hazırlıkları devam ediyor.

Beko Basketbol Lig'inin 11. haftasında sahasında Uşak Sportif ile karşılaşacak olan Konya Torku Selçuk Üniversitesi bu maçın hazırlıklarına devam ediyor.

ŞİMDİ GALİBİYET ZAMANI

4 haftadır ardı ardına aldığı mağlubiyetler ile morallerin bozulduğu Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nde bozalan moralleri düzeltme zamanı geldi. Son olarak ligin 6. haftasında sahasında Royal Halı Gaziantep Basketbol'u 89-77 mağlup eden Selçuk Kartalları bu galibiyet ardından sırasıyla 7, haftada Galatasaray Liv Hospital'a 91-69, Fenerbahçe Ülker'e 97-80, Pınar Karşıyaka'ya 98-84, son olarak ise Trabzonspor Medicel park'a 99-73 mağlup oldular. Sarı mavililer bu maçta sahadan taraftarının da desteği ile galip ayrılarak 4 haftalık seriye dur demenin peşinde.

“ATIŞLARDAKİ BAŞARISIZLIK SONUCU GETİRDİ”

Trabzonspor deplasmanında beklenmedik kötü bir performans sergilediklerini belirten ve bu maçta takımın başında olan Kulüp As Başkanı Ali Arıkoğlu, bu yenilginin çok acı olduğunu ve hala kabullenmek istemediğini söyledi. Maçın ilk periyotlarında takımın dış atışlarda çok kötü bir grafik çizdiklerini ifade eden Arıkoğlu, bu performansın ardından yenilginin kaçınılmaz olduğunu kaydetti. Arıkoğlu, “Trabzonspor maçında tahlilsiz bir yeniliği aldık. Takımımızın bu kadar kötü bir oyun sergileyeceğini tahmin etmiyordum. Oyunun ilk bölümlerinde oyuncularımızın dış atışlarda gösterdiği kötü performans oyunun bu neticeyle sonuçlanmasına ön ayak oldu. Yabancı oyuncularımızdan da beklenen o patlamayı göremedik. Trabzonspor bizim ligdeki rakiplerimiz arasında yer alıyordu. Bu maçtan böyle bir sonuç ile ayrılmak bizi gerçekten çok üzdü.” dedi.

HAFTANIN MAÇLARI

Bu arada Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nin sahasında Uşak Sportif'i ağırlayacıağı haftanın maçları ise şu şekilde; Royal Halı Gaziantep Basketbol - Beşiktaş Integral Forex, Torku Konya Selçuk Üniv. - Uşak Sportif, TÜRK Telekom - Olin Edirne, Aliağa Petkim - Anadolu Efes, Tofaş - Mersin BŞB., Fenerbahçe Ülker - Pınar Karşıyaka, Galatasaray Liv Hospital - Trabzonspor Medical Park ve Banvit - Aykon TED Ank. Kolejlile.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri