Selçuk, Best Balıkesir karşısında

Türkiye Basketbol Erkekler 2. Liginde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Selçuk Üniversitesi, ligin 14. haftasında bugün deplasmanda Best Balıkesir ile karşı karşıya geliyor
Balıkesir Kudretli Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Ligin 13. haftasında Akhisar Belediyespor’u evinde mağlup ederek üst üste dördüncü galibiyetini alan ve büyük moral bulan sarı-mavililer, Balıkesir deplasmanından galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor.
Geride kalan 13 haftada temsilcimiz Selçuk Üniversitesi, aldığı galibiyetlerle 22 puanda ve 5. sırada yer alıyor. Ligde zor günler geçiren Best Balıkesir ise 17 puanla ligin 13. sırasında yer alıyor. Hazırlıklarını tamamlayarak Balıkesir’e giden sarı-mavililerde zorlu maç öncesinde önemli bir eksik bulunmuyor. Üst üste aldığı galibiyetlerle iyi bir seri yakalayan Selçuk Üniversitesi, zorlu deplasmandan galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor.
TB2L’DE 14. HAFTA PROGRAMI
Öte yandan Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde 14. hafta maçları bugün ve yarın oynanacak maçlarla tamamlanacak. 14. Hafta Pertevniyal ile Vestel arasında oynanacak karşılaşma ile başlayacak. Ligde bugün 8 karşılaşma oynanacak. Haftanın açılış maçında ise Pertevniyal–Vestel karşı karşıya gelecek. Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’da başlayacak. Yarın ise ligde 2 maç oynanacak. Haftanın kapanış mücadelesinde Darüşşafaka, Genç Telekom’u ağırlayacak. Bu mücadele de saat 17.00’da başlayacak.
Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde haftanın programı şu şekilde: Bugün: 14.00 Pertevniyal–Vestel (Ahmet Cömert Spor Salonu) 16.00 Başkent Gençlik–Final Gençlik (Ankara Spor Salonu) 16.00 Optimum TED Ankara Kolejliler – Gelişim Koleji (TOBB Spor Salonu) 17.00 Maliye Milli Piyango–Tire Belediye (Atatürk Spor Salonu) 16.00 Best Balıkesir–Selçuk Üniversitesi (Kurtdereli Spor Salonu) 15.00 Gamateks PAU–Tenis Eskrim Dağcılık (Gümüşler Spor Salonu) 18.00 Akhisar Belediye–İstanbul Büyükşehir Belediye (Akhisar Belediye Spor Salonu) 18.00 Gaziantep Büyükşehir Belediye–Orman (Karataş Şahinbey Spor Salonu). 11 Aralık Pazar: 15.00 Uşak Üniversitesi–Garanti Koza İstanbulspor (Atatürk Spor Salonu) 17.00 Darüşşafaka–Genç Telekom (Ayhan Şahenk Spor Salonu).

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri