Selçuk, Beşiktaş önünde

Aldığı galibiyetlerle moral bulan ve ligde kalma umutlarını artıran Selçuk Üniversitesi, bugün deplasmanda Beşiktaş Cola Turka ile karşılaşacak. Temsilcimiz evine galibiyetle dönmek istiyor

Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi, ligin 26. haftasında bugün İstanbul temsilcisi Beşiktaş Cola Turka ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Beşiktaş Cola Turka Arena Spor salonu’nda oynanacak olan karşılaşma Saat 16.00’da başlayacak. Basketbol severlerer Üniersite’nin vereceği zorlu sınavı SKY Türk’ten canlı seyredebilecek. Büyük bir heyecana sahne olması beklenen karşılaşmayı Recep Ankaralı, Fatih Arslanoğlu ve murat Ciner hakem üçlüsü yönetecek.

Geçtiğimiz akşam İstanbul’a giden ve Mecidiyeköy Sürmeli Otel’de kampa giren sarı-mavililerde zorlu maç öncesinde her hangi bir eksik bulunmuyor. Üst üste aldığı galibiyetlerle büyük moral bulan ve ligde kalma umudunu artıran Üniversitespor, zorlu Beşiktaş deplasmanından evine galibiyetle dönmek istiyor.
Üniversitespor Genel Kaptanı Murat Çetinkaya, son haftalarda kazandıkları maçlarla iyi bir çıkış yakaladıklarını söyledi. Beşiktaş deplasmanına da kazanmak için geldiklerini İfade eden Çetinkaya; “Bugün oynayacağımız maçtan evimize galibiyetle dönmek için elimizden gelen mücadele örneğinin en iyisini vereceğiz. Teknik ekibimiz ve oyuncularımıza bu konuda olan güvenimiz tam. Ayrıca geçtiğimiz son 5 haftaya bakıldığında alınan sonuçlardan dolayı özgüvenini kazanmış bir ekiple Beşiktaş sınavına çıkacağız. Buda bizim için büyük bir avantaj” dedi. Üniversitespor Antrenörü Cengiz Karadağ ise, iyi bir ekip olduklarını ve zorlu deplasmandan evlerine galibiyetle döneceklerine inandıklarını söyledi.
Öte yandan ligde 26. hafta perdesi dün oynanan üç karşılaşma ile başladı. Lider Pilsen deplasmanda, lige veda eden Casa TED Ankara Kolejliler’e konuk oldu. Türk Telekom ise Darüşşafaka Cooper Tires ile karşı karşıya geldi. dünün bir diğer maçında ise son haftalarda aldığı sonuçlarla taraftarlarını sevindiren Fenerbahçe Ülker, Banvit’i Abdi İpekçi Spor Salonu’nda konuk etti.
Ligde bugün ise Üniversitespor’un oynayacağı zorlu karşılaşmanın dışında iki maç daha oynanacak. Ligde 15. sırada yer alan ve düşme tehlikesi içinde olan Kepez Belediye, play-off hattından uzaklaşmak istemeyen Pınar Karşıyaka’yı evinde ağırlayacak. Günün son maçında ise özellikle ligin ikinci yarısından itibaren aldığı başarılı sonuçlarla tehlikeli bölgeden uzaklaşan Erdemir, deplasmanda geçtiğimiz hafta Galatasaray Cafe Crown’a mağlup olan Mersin Büyükşehir Belediye ile karşı karşıya gelecek.
Beko Basketbol Ligi’nde 26. hafta mücadelesi yarın günü oynanacak iki karşılaşma ile tamamlanacak. Aynı saatte başlayacak olan karşılaşmalarda, Aliağe Petkim, Antalya Büyükşehir Belediye’yi konuk ederken, şampiyonluk adaylarından Galatasaray Cafe Crown da deplasmanda Oyak Renault’a konuk olacak. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri