Selçuk Başkent seferinde

Selçuk Üniversitesi, ligin 26. hatasında Ormanspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamlayan Selçuk Üniversitesi, bugün Ankara'ya hareket edecek

Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Selçuk Üniversitesi, ligin 26. hatasında yarın Ormanspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan Selçuk Üniversitesi, bugün Ankara’ya hareket edecek ve zorlu maçın saatini beklemeye başlayacak. Karşılaşmada yeni bir serinin başlangıcını yapmak isteyen temsilcimizde önemli bir eksik bulunmuyor. Lig’de alınan her galibiyetin büyük önem taşıdığını ifade eden Selçuk Üniversitesi As Başkanları’nı Ali Arıkoğlu, “Kendi evimizde oynadığımız ve mutlak kazanmak zorunda olduğumuz Final Gençlik maçını iyi bir oyunun ardından kazandık. Hedefimiz Beko Basketbol Ligi. Bu hedef doğrultusunda yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Normal sezonun bitmesine 13 maç kaldı.

Öte yandan Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde 25. hafta tamamlanırken, Selçuk Üniversitesi bu haftayı da lider olarak tamamladı. Selçuk Üniversitesi, sahasında konuk ettiği Final Gençlik’i 104-77 yenerek puanını 45’e çıkardı ve bu haftayı da averajla zirvede bitirdi. Optimum TED Ankara Kolejliler, sahasında Başkent Gençlik’i 81-63’lük skorla geçmeyi başardı. Başkent temsilcisi, 45 puan ve averajla zirve takibini sürdürdü. 

Ligde alınan sonuçlar şöyle:  Gelişim Koleji–Gaziantep BŞB: 65-66 Selçuk Üniversitesi–Final Gençlik: 104-77 Vestel–Darüşşafaka: 68-63 İstanbul BŞB–Tenis Eskrim Dağcılık: 64-51 Optimum TED Ankara Kolejliler–Başkent Gençlik: 81-63 Best Balıkesir–Akhisar Belediyesi: 76-63 Maliye Milli Piyango–Gamateks PAÜ: 94-89 Uşak Üniversitesi Belediyespor–Pertevniyal: 89-60 Tire Belediyesi–Genç Telekom: 63-75 Garanti Koza İstanbulspor–Ormanspor: 66-63.

Lig’in 26. haftasında oynanacak olan maçlar ise şöyle: Gamateks Pamukkale Üniversitesi-Optimum TED Ankara Kolejliler, Başkent Gençlik-Gelişim Koleji, Tenis Eskrim Dağcilik-Vestel, Pertevniyal-Maliye Milli Piyango, Final Gençlik-İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Orman-Selçuk Üniversitesi, Genç Telekom-Garanti Koza İstanbulspor, Akhisar Belediye-Uşak Üniversitesi Belediyespor, Darüşşafaka-Best Balıkesir Basketbol Kulübü, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Tire Belediye.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri