Selçuk Başak sınavında

İnişli çıkışlı performansı ile ligin orta sıralarından kurtulamayan Üniversite, bugün Başakşehir’i ağırlıyor. Yeni antrenörü Üner ile iyi bir çıkış yakalamanın hesaplarını yapan temsilcimizin tek hedefe kazanmak
Türkiye Basketbol 2. Lig’i B Grubu’nda mücadele eden sarı-mavili temsilcimi Torku Selçuk Üniversitesi, bugün kendi salon ve seyircisi önünde Başakşehir’i konuk edecek. Torku Arena’da oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati 16.00. Zorlu mücadelede Mustafa Akilioğlu, Emrah Yüce ve Fazilet Güler hakem triosu görev yapacak. Lig’de gösterdiği istikrarsız performansı ile zirve yarışında kan kaybeden sarı-mavililer, hafta içinde yaptığı antrenör değişikliği ile yeni bir çıkış yakalamanın hesaplarını yapıyor. Yeni hocası Halil Ünler ile ilk sınavını verecek olan Üniversite, evinde kazanarak yoluna morali devam etmek istiyor. Evine kazanmanın hesaplarını yapan sarı-mavililer, 26 puanla 5. sırada yer alıyor. Lig’de kalmanın mücadelesini veren Başakşehir ise 22 puanla 10. sırada yer alıyor.
Sarı-Mavili kulübün Başkan yardımcılarından Hüseyin Sarıköse bütün taraftarları bugün ki kritik maça davet ederek; “Konya her zaman için bir basketbol kenti olduğunu bugün bir daha ispatlayacaktır. Gerçekten zor bir dönemden geçiyoruz. Yönetim olarak büyük fedakarlıklar yapılıyor. Bunun sonucu olarak da yarın ki maçı kazanıp yeniden bir çıkış yakalamak istiyoruz. B grubu A grubuna oranla daha zor ve ligin sonu yaklaştıkça birbirinden çetin maçlar oynanıyor. Başakşehir maçı da son derece zor geçecek. Bunun bilinci içerisindeyiz. Ancak yeni bir başlangıç için bu maçı kazanmak zorundayız” dedi.
Öte yandan 2. Lig’de 18. hafta heyecanı dün oynanan karşılaşmalarla başladı. Heyecan fırtınasının giderek arttığı ligde dün FMV Işık-Uşak Üniversitesi maçı oynandı. 2. Lig’de bugün oynanacak maç programı şöyle: Bugün 15.00 İTÜ-Kepez Belediye (İTÜ Ayazağa Spor Salonu) 15.00 İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Pertevniyal (Cebeci Spor Salonu) 15.30 Vestel - İzmir BŞB (Manisa Atatürk Spor Salonu) 16.00 Selçuk Üniversitesi - Başakşehir (Torku Arena) 18.00 Akhisar Belediye-Optimum TED Ankara Kolejliler (Akhisar Bld. S.S) Yarın: 14.00 Genç Banvitliler-Orman (Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu) 16.00 Genç Telekom - Final Gençlik (Ankara Atatürk Spor Salonu) 17.00 Beykoz-İstanbul Spor (Recep Şahin Korutürk Spor Salonu) 18.00 Darüşşafaka-Adanaspor (Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu).

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri