Selçuk Banvite yakın

Selçuk Üniversitesi, Genç Banvitliler Spor Kulübü ile görüşmelerini sürdürüyor

Selçuk Üniversitesi, Genç Banvitliler Spor Kulübü ile görüşmelerini sürdürüyor. Temsilcimiz Genç Banvitliler Kulübü’ne talip olan takımlar içerisinde oldukça avantajlı bir durumda görünüyor

 

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, Genç Banvitliler Spor Kulübü ile görüşmelerini sürdürüyor. Gelinen nokta itibariyle belirsizlik devam ederken, sarı-mavili temsilcimiz Genç Banvitliler Kulübü’ne talip olan takımlar içerisinde oldukça avantajlı durumda. Torku Selçuk Üniversitesi Başkan Yardımcısı İbrahim Çınar, “Genç Banvitliler ile temaslarımız olumlu bir şekilde sürüyor. Henüz somut bir gelişme yok ama biz oldukça umutluyuz” dedi.

Öte yandan Genç Banvitliler Kulübü ile kulübe talip olduğu iddia edilen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor arasındaki kriz sürüyor. Gaziantep temsilcisi, ‘Bizim Genç Banvitliler Kulübü’nü alma gibi bir girişimimiz yok, olmayacak da” açıklamaları yaparken, Banvit cephesi ise bu açıklamalara ateş püskürüp, “Genç Banvitliler Spor Kulübü’nün hali hazırda pek çok talibi olduğu doğrudur ve bu talipler arasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un adının geçmesinin de elbette ki bir sebebi vardır. Kulüp Başkanı Özkan Kılıç son birkaç gün içinde bizzat Gaziantep BŞB yöneticileri tarafından telefonla aranarak konu ile ilgili görüşmeler yapılmıştır. Hatta en son görüşme dün saat 12.30’da gerçekleşmiştir. Kılıç da, medya mensupları tarafından kendisine yöneltilen Genç Banvitliler ile ilgili sorulara bu bağlamda cevaplar vermiştir.

Tüm basketbol kamuoyu gayet iyi bilir ki, Banvit BK yapay bir rekabet ortamı yaratmak için bu tip senaryolar üretecek bir Kulüp değildir. Ama görünen odur ki, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor tarafından yapılan açıklamanın sahipleri bu gerçeği bilmedikleri gibi Kulübümüzü zan altında bırakarak kendilerine yapay bir gündem yaratmaya çalışmaktadırlar. Ciddi kişi ve kurumların talep etmesi durumunda yapılan telefon görüşmelerinin muhatapları ve görüşme saatleri telefon numaraları ile birlikte Kulübümüz tarafından paylaşılabilir."

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri