Selçuk Banvit maçını unutmak istiyor

Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nde önceki gün Banvit karşısında alınan farklı mağlubiyetin şoku yaşanıyor.

Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nde önceki gün Banvit karşısında alınan farklı mağlubiyetin şoku yaşanıyor. Ligin ilk 4 maçında iyi bir savunma sergileyen Selçuk Üniversitesi Banvit karşısında tutunamayarak 100-78 mağlup oldu ve 3 haneli rakamı gördü. İyi bir çıkış yakalayan Selçuk Kartalları bu mağlubiyetin ardından morallerin bozulduğu öğrenildi. Teknik heyet gelecek hafta oynanacak olan Royal Halı Gaziantep maçına oyuncuları mental olarak hazırlayabilmek için şimdiden çalışmalara başladı. Selçuk farklı mağlubiyeti unutup gelecek haftaki maça odaklanmak istiyor.

YAPICI: ÜZÜLDÜK

Torku Konya Selçuk Üniversitesi Kulüp Genel Sekreteri Mustafa yapıcı Banvit maçının çıkış yakalayan takımı bir payli üzdüğünü söyledi. Yapıcı, “Türk Telekom maçında alınan galibiyetle birlikte yakaladığımız çıkış takımımızı bir hayli üzdü. Kulüp olarak eksik veya hatalarımız neler ise bunları kısa sürede giderip önümüzdeki hafta kendi evimizde karşılaşacağımız Royal Halı Gaziantep maçını kazanmak istiyoruz. Bu tür mağlubiyetler uzun maraton için olağandır. Bir an önce Banvit maçını unutup Antep maçına odaklanmalıyız. Taraftarımızın da desteği ile Gaziantep'i yeneceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

SEAN WİLLAMS ISINMAYA BAŞLADI

Sezon başından beri sürekli performansını yükselten ve her maç daha iyi bir grafik çizen Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nin önemli basketbolcularından Sean Williams Banvit maçında takımı mağlup olmasına rağmen bireysel performansı ile göz doldurdu. İlk haftalarda savunmada özellikle blokları ile öne çıkan yıldız oyuncu çok fazla sayı atamaması ve iç ataşılardaki başarısızlığı ile bir hayli tepki toplamıştı. Takıma ve lige ısındıkçe her maç daha iyi bir performans ortaya koyan Williams Banvit maçında 25 sayı atarak kalitesini belli etti. 32 dakika sahada kalan Williams 25 sayı ve 7 blok ile göz doldurdu. Maç başına 4.7 blok ortalaması bulunan Willams bu alanda krallığını ilan etmiş durumda.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri