Selçuk avantaj arıyor

Torku Selçuk Üniversitespor yarı final ilk maçında bugün sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Saat 16.00da başlayacak maç. 19 Mayıs Spor Salonunda oynanacak
Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitespor Play-Off Yarı Final ilk maçında bugün Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile karşı karşıya geliyor. 19 Mayıs Spor Salonu Torku Arena’da oynanacak müsabaka saat 16.00’da başlayacak. Müsabakayı Engin Kennerman-Osman Sinan İşgüder-Ahmet Tatlıcı hakem üçlüsü yönetecek. Yarı finalin diğer maçında ise TED Ankara Kolejliler ile Genç Telekom karşı karşıya gelecek. Zorlu maçı taraftarının desteği ile kazanmak isteyen Torku Selçuk Üniversitesi, Beko Basketbol Ligi yolunda son engel olan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ni geçerek iki yıldır kapısından döndüğü Beko Basketbol Ligi’ne bu kez yükselmek amacında.
Sarı-mavili ekibin oyuncuları hazırlıklarını tamamlayıp kampa girerken yönetim kurulu da beklenen taraftar desteğinin gelmesi için girişimlerini sürdürüyor. Maça gitmek isteyen sporseverler için rektörlük önünden araç kaldırılacağı ifade edilirken, Kulüp Başkanı Yunus Derebağ, “Bizim için çok önemli bir maç. Konya’yı Beko Basketbol Ligi’nde temsil etmek arzusundayız. Bu noktada son viraja girdik. 1. Lig için önümüzde tek bir engel kaldı. Güçlü bir rakiple karşılaşacağız ve taraftar desteğine her zamankinden fazla ihtiyacımız olacak. Tüm Konya’nın desteği bekliyoruz. Gün birlik olma günü, gün destek günü. Konya için final günü olan bu günü düğün gününe çevirelim” dedi.
TARAFTAR DESTEĞİ GEREKLİ
Gaziantep Büyükşehir ile kritik maçlar oynayacak olan sarı-mavililer taraftar desteğini bekliyor.  Bugün rektörlük önünden araç kalkacak, üniversite öğrencileri de SMS yoluyla maça davet edildi. Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden ve Play-Off Yarı Final serisinde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile karşı karşıya gelecek olan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nde hazırlıklar sürüyor. Başantrenör Ahmet Kandemir yönetiminde bu zorlu maçın teknik çalışmalarını sürdürüyor. Yönetim kurulu da zorlu seride saha avantajının en iyi şekilde kullanılması adına Selçuk Üniversitesi Rektörlüğüyle işbirliği içerisinde çalışmalara başladı. Üniversite öğrencileri SMS yoluyla maça davet edilirken, Konyaspor’un coşkulu taraftar grubu Nalçacılılar’ın da her zaman olduğu gibi tribündeki yerlerini almaları sağlanacak. Bunun yanı sıra şehirden de taraftar desteği bekleniyor. Rektörlük, cumartesi günü saat 14.30’da Alaaddin Keykubat Yerleşkesi’ne araç kaldıracak. Maça gitmek isteyen sporseverlerin belirtilen saatte rektörlük binası önünde hazır olmaları istendi.
SPOR SERVİSİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri