Selçuk Antep’i devirdi

Torku Selçuk Üniversitespor deplasmanda oynadığı Gaziantep Büyükşehir maçından galibiyetle döndü
Uzatmaya giden maçı sarı-mavili temsilcimiz 89-82 kazandı
TB2Lde zirve mücadelesi veren temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi 15. hafta maçında deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyeye konuk oldu ve üst sıraların iddialı rakibini deplasmanda 89-82 yenmeyi başardı. Karşılaşmanın ilk ve ikinci periyotlarında Antep karşısında oynadığı oyun ile göz dolduran Torku Selçuk Üniversitesi deplasmanda kazanarak çok büyük bir avantaj elde etti.  Maça Caner, Hakan, Fırat, Ahmet Murat, Alican, Brian, Melih, Mustafa, Cihat, Emre, Azizcan, Kaan kadrosu ile çıkan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi maçın ilk iki periyodunu 34-36 önde tamamladı. Maçın ikinci devresinde rakip Gaziantep Büyükşehir Belediye ile başa baş bir oyun sergileyen temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi maçın normal süresini 72-72 berabere tamamladı. Uzatmaya giden maçta temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi çekişmeli geçen uzatma periyodunda maçı 82-89’luk skorla kazanmasını bildi. Sarı-Mavililer ligin ilk yarısında sahasında mağlup olduğu rakibini deplasmanda uzatmalarda yenmeyi bilerek iddiasını bir kez daha gözler önüne serdi. Bu zorlu maçı 20’ye yakın Torku Selçuk Üniversitesi kulübü yöneticisi de izleyerek oyuncuları yalnız bırakmadı.
TB2L B grubunda zirve mücadelesini tüm gücü ile sürdüren ve zirve yarışından kapmamak için içeride dışarıda kazanmak adına tüm gücünü yansıtan Torku Selçuk Üniversitesi zirvenin iddialı ve yatırımlı takımı Antep Büyükşehir Belediyesporu Antep’te Kamil Ocak Spor Salonunda salonu dolduran binlerce taraftarın önünde rakibini yenerek gücünü gösterdi.
Müsabakada takımı yalnız bırakmamak için 20 ye yakın sarı-mavili yöneticinin de Antep’e giderek izlediği maçın kafile başkanı Ali Arıkoğlu zorlu maçtan sonra yaptığı açıklamada “Antep’te gerçek bir final oynadık. Müsabakaya çok iyi başlayan oyuncularımız bir ara hız keselerde uzatmaya giden karşılaşmanın galibi olmayı bildiler. Yüreklerini ortaya koyan ve saha seyirci dezavantajına rağmen sahadan başı dik ayrılmayı bilen tüm sporcularımızı kutluyoruz” dedi. Başkanı Yardımcısı İbrahim Çınar ise, “Tüm imkanları seferber ettik ve oyuncuları rahatlattık. Gaziantep maçı her iki takım açısından da büyük önem taşıyordu. Bu maçı kazanmamız bize moral getirdiği gibi, play-off kapısının da kapanmamasını sağladı. Kalan tüm maçları kazanmak için mücadele edeceğiz. Oyuncularımız maç boyunca harika oynadı. Hepsini tek tek kutluyorum. Yönetim olarak bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da yanlarında olacağız” dedi. Takım dün sabaha karşı kara yolu ile Konya’ya döndü ve sporculara 1 gün izin verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri