Selçuk Antep’e gidiyor

Torku Selçuk Üniversitespor’da yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Sarı-mavili ekip Perşembe günü özel bir turnuvaya katılmak için Gaziantep’e gidecek.

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nde yeni sezon hazırlıkları kaldığı yerden devam ediyor. Bayram izninin ardından önceki gün Konya’da toplanan ve toplu halde Türkiye-ABD 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası Final maçını izleyen Sarı-mavililer dün sabah Başantrenör Ayhan Kalyoncu gözetiminde kondisyon ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi. Akşam saatlerinde ise tam kadro halinde taktik idmanı yapan temsilcimizde oyuncuların moralinin oldukça yüksek olduğu gözlendi. Temsilcimiz 17-19 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Yaşar Sevim 4’lü Basketbol Turnuvası için Perşembe günü sabah saat 09.00’da Gaziantep’e gidecek ve The Anatolian Hotel’de konaklayacak.

CHİEF KONYA’YA GELDİ
Torku Selçuk Üniversitesi’nin yabancı oyuncusu Grlenntys Chief Kickingstallionsims dün eşiyle birlikte Konya’ya geldi. Havaalanında Genel Menajer Yaşar Berber tarafından karşılanan 2.16’lık dev oyuncu daha sonra tesislere giderek teknik kadro ve oyuncu arkadaşlarıyla tanıştı. İstirahatın ardından akşam saatlerinde yapılan antrenmanda takımla birlikte ilk kez çalışan Grlenntys Chief Kickingstallionsims bugün sabah saatlerinde Kızılay Hastanesi’nde detaylı bir sağlık taramasından geçirilecek. Amerikalı oyuncunun 17-19 Eylül tarihlerinde Gaziantep’te yapılacak hazırlık turnuvasında forma giyeceği kaydedildi.
TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK
TB2L’de mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nin deneyimli isimlerinden Emre Boztepe, takım olarak tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. 9 Ağustos’tan beri sürdürdükleri hazırlık çalışmalarının son derece verimli geçtiğini ve ekip olarak uyumlu bir görüntü çizdiklerini belirten Emre, “Tüm takım ilk antrenmana çıkarken hedefini belirledi ve rotamızı şampiyonluğa çevirdik. Deneyimli oyunculardan kurulu iyi bir takımız. Zorlu bir grupta yer alacağız; ancak camiamızdan alacağımız güçle tüm engelleri aşıp sezon sonunda Selçuk Üniversitesi’ni layık olduğu Beko Basketbol Ligi’ne çıkaracağız. Tek hedefimiz bu” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri