Selçuk Amerikalı avında

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde transfer çalışmaları hızla devam ediyor.

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde transfer çalışmaları hızla devam ediyor. Yeşil beyazlı yönetim yoğun toplantılar neticesinde tek tek imzaları atarken, gelecek hafta imzaların yoğunlaşması beklenmekte.

 

Beko Basketbol Lig’indeki temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde transfer çalışmaları devam ediyor.

İÇ TRANSFER TAMAM

Sarı mavili takımda iç transfer sona erdi. Sean Williams, Troy De Vries, Valentin Pastal ve Burak Selen ile sözleşme yenileyen Selçuk kartalları diğer oyunculara ise teşekkür etti. Derrick Low ile ilgili net karar verilmemiş olduğu ifade edilmiş olsa da yeni sezonda bu oyuncunun kadroda düşünülmediği bilgisine ulaşıldı.

AMERİKALILAR ARANIYOR

Dış transferde ise hareketli saatler yaşanıyor. İki yerli oyuncuyu kadrosuna katan yeşil beyazlılar, 3 kişilik boş olan yabancı kontenjanı için görüşmelere başladı. Alınan bilgilere göre Baş antrenör Aziz Bekir ve transfer komitesinde yer alan yöneticiler bu noktada yoğun bir mesai harcıyor.

TRANSFER HIZLANACAK

Alınan bilgilere göre yeni haftada sarı mavili takımda transferin hareketlenmesi beklenmekte. Kamp öncesinde transferi noktalamak isteyen sarı mavililer Ağustos başı itibari ile de yeni sezon çalışmalarına başlayacak. Amerikalı oyuncuların ise Ağustos ayı sonuna doğru takıma katılacakları ifade edildi.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri