Selçuk 3'ü istiyor

Potada oynadığı 2 maçı da kazanan Torku Selçuk Üniversitesi sahasında oynayacağı İzmir Büyükşehir maçını da kazanarak 3'te 3 yapmak istiyor

Sarı-mavili ekibin bugün 19 Mayıs Arena'da oynayacağı maç saat 16.00'da başlayacak
 

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi üçüncü haftaya dahil maçta bugün kendi sahasında ve seyircisi önünde İzmir Büyükşehir Belediyesi ile karşı karşıya geliyor. Şampiyonluk parolasıyla başladığı 2012-2013 sezonuna mükemmel bir giriş yaparak önce ligin iddialı ekiplerinden Bandırma Kırmızı’yı ardından da deplasmanda Trabzonspor’u mağlup eden temsilcimiz bugünkü maçı da kazanarak 3’te 3 yapmak amacında.  Torku Selçuk Üniversitesi’nin başarılı çalıştırıcısı Aclan Kavasoğlu, “Kendi sahamızda oynayacağımız İzmir BB maçını taraftar desteği ile kazanmak ve yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Ligde kolay maç yok. Bu haftaki rakibimizin de ligde iki maçını kaybetmiş olması maçın zorluk derecesini iyice arttırıyor. Çünkü sahaya çok agresif çıkacaklar. Ancak biz de kazanmak arzusundayız. İyi bir ivme yakaladık ve bu seriyi sürdürmemiz gerekiyor” dedi. Torku Selçuk Üniversitespor Başkanı Yunus Derebağ, lige iki zorlu maçla başladıklarını hatırlatarak, “Hem Bandırma Kırmızı, hem de Trabzonspor’un gücünü biliyoruz. Bu iki takımı yenerek lige giriş yapmamız oyuncularımızın özgüvenini sağlaması açısından çok iyi oldu. Bizim hedefimiz belli. Son yıllarda sürekli kapısından döndüğümüz Beko Basketbol Ligine bu sezon sonunda ulaşmak istiyoruz. İlk maçımızdan son maçımıza kadar kazanmak için sahaya çıkacağız. İyi bir kadromuz ve başarılı bir teknik heyetimiz var. Umarım sezon sonunda gülen biz olacağız” dedi.
Torku Selçuk Üniversitesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi arasındaki zorlu maç Torku Arena’da saat 16.00’da başlayacak. Bu maçın ardından birkaç gün izin kullanacak olan temsilcimiz, daha sonra 30 Ekim Salı günü deplasmanda oynayacağı Pertevniyal maçına hazırlanacak. Öte yandan ligin 3.haftası bugün oynanacak olan maçlarla tamamlanacak. Maçların programı ise şöyle: 15:00 İstanbul Büyükşehir Belediye – Bandırma Kırmızı (Cebeci Spor Salonu), 15:00 Vestel – Başkent Gençlik (Atatürk Spor Salonu), 16:00 Torku Selçuk Üniversitesi – İzmir Bşb. (19 Mayıs Spor Salonu), 16:00 Best Balıkesir Basketbol – Pertevniyal (Kurtdereli Spor Salonu), 17:00 Maliye Milli Piyango – Mackolik.com Uşak Üni. (Atatürk Spor Salonu), 17:00 İstanbulspor – Akhisar Belediye (Zeyyad Baykara Spor Salonu)
SPOR SERVİSİ
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri