Selçuk 2de2 peşinde

Torku Selçuk Üniversitespor Play-Off 2. maçında sahasında Uşak Üniversitesi ile karşılaşacak.

TB2L Play-Off maçlarının ilkinde Uşak Üniversitesi Belediyespor’u deplasmanda yenerek büyük avantaj sağlayan Selçuk Üniversitespor bugün ikinci maçına çıkacak. Torku Arena’da oynanacak zorlu müsabaka saat 16.00’da başlayacak. Sezon başında Beko Basketbol Ligine yükselme hedefi ile yola çıkan Selçuk Üniversitespor Play-Off maçlarında başarılı olmak istiyor. İlk eşleşmesinde Uşak Üniversitesi ile rakip olan sarı-mavili ekip ilk maçını kazanarak büyük avantaj sağlamıştı. Selçuk ekibi 2. maçını da kazanarak durumu 2-0 yapmak istiyor. Hafta boyunca baş antrenör Halil Üner nezaretinde bu maçın hazırlıklarını moralli şekilde sürdüren sarı-mavili ekip zorlu mücadelede taraftarlarını yanlarında görmek istiyor.  

 

Başkan Prof. Dr. Kurşat Turgut tüm sporseverleri bugün saat 16.00 da Uşak Üniversitesi Belediyespor ile oynanacak olan maça davet etti. Torku Selçuk Üniversitesi Spor Kulübünün Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut, Uşak Üniversitesi Belediyespor ile oynanacak olan Play-of ilk maçının rövanşı öncesi takımın son durumu hakkında konuştu. Play-ofların sürprizlere gebe olduğunun altını çizen Turgut, böyle maçların kıran kırana geçeceğinin farkında olduklarını ve buna göre üst seviyede mücadele edeceklerini belirtti.

 

Kadrolarının iyi olduğunu ve ilk maça favori çıktıklarını vurgulayarak; “Rakip Uşak Üniversitesi Belediyespor, ligde ilk maç öncesi kendi sahasında sadece bir mağlubiyet yaşamış bir takımdı. Biz Uşak Üniversitesi Belediye takımının kendi sahasında çok iyi konsantre olarak maça çıktığını biliyorduk ve bunlara rağmen ilk maçı kazanmayı bildik” dedi.

 

Hacettepe maçındaki olaylara değinen Turgut, iki takım arasındaki olayların yaşanılmaması gereken bir talihsizlik olduğunu söyleyerek, iki takımında bu duruma üzüldüğünün altını çizdi. Uşak Üniversitesi Belediyespor rövanş maçı için bir eksikleri olduğunu vurgulayan Turgut,  “Maalesef Alican Güneyin durumu belli değil. Parmağı kırık, büyük ihtimalle oynayamayacak, Aziz Canın  da cezası var. Bunların dışında bir eksiğimiz yok”  dedi. Taraftarlara seslenen Turgut, “taraftarlarının her zaman olduğu gibi bizleri destekleyeceklerini söyleyerek Basketboldaki en iyi taraftarlara sahibiz, taraftarlarında desteğiyle bu maçı kazanıp bir üst tura çıkacağız. Takımımdan çok umutluyum, iyi bir ivme kazandık” diyerek konuşmasını bitirdi.

 

Kulüp Başkan Yardımcısı Okay Tınkır yarın Torku Arenada oynanacak olan ikinci maç için tüm sporseverleri bu maça sarı-mavili ekibi desteklemeye davet ederek“Bu sezon geçtiğimiz sezon olduğu gibi çok zorlu bir gruptan çıkmayı başaran temsilcimiz Play-Off’un ilk maçında da deplasmanda galip gelmeyi bilerek büyük bir avantaj sağladı. Şimdi bu maçın rövanşında bizleri yine zorlu bir karşılaşma bekliyor. Cezalı olan Aziz Canın dışında bir eksiğimiz yok. Rakibimiz gerçekten iyi oyunculardan kurulu tehlikeli bir takım. Ancak seyircimizin desteği ile bu maçı kazanıp bir üst tura çıkmak istiyoruz” dedi. Bugün oynanacak Play-Off 2. maçlarının programı şu şekilde: 15.00 İstanbulspor – Genç Telekom (0-1) (Zeyyad Baykara), 14.30 Gelişim Koleji – Vestel (0-1) (Gelişim Koleji Spor Salonu), 16.00 Selçuk Üniversitesi – Uşak Üniversitesi (0-1) (Selçuk Üni. Spor Salonu), 18.30 Akhisar Bld. – Genç Banvitliler (Akhisar Spor Salonu)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri