Selçuk 15'de 15 peşinde

Lider Torku Selçuk Üniversitesi bugün İstanbulda son sırada yer alan Tenis Eskrim Dağcılık ile karşı karşıya gelecek. Abdi İpekçi Spor Salonunda oynanacak mücadele saat 14.00de başlayacak
Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde mücadele eden ve liderlik koltuğunda oturan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, bugün 24. hafta maçında Tenis Eskrim Dağcılık ile karşı karşıya gelecek. Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yapılacak karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. Mücadeleyi Serhat Büker, Sencer Yılmaz ve Burak Anlatıcı’dan oluşan hakem triosu yönetecek. Hazırlıklarını tamamlayarak dünkü ter idmanının ardından İstanbul’a giden Torku Selçuk Üniversitesi’nde eksik yok, moraller yerinde.
Son 14 maçını kazanarak zirveyi ele geçiren Torku Selçuk Üniversitesi, son sırada yer alan Tenis Eskrim Dağcılık Kulübü’nü de mağlup ederek hem yenilmezliğini 15 maça çıkarmak, hem de liderliğini sürdürmeyi hedefliyor. Hafta ortasında iç sahada oynanan Vestel maçını kazanarak moralini üst seviyeye çıkaran sarı-mavili temsilcimizde, sporcuların camiaya galibiyet sözü verdiği belirtildi.
Torku Selçuk Üniversitesi Antrenörü Ahmet Kandemir, Vestel karşısında zor bir maç oynadıklarını hatırlatarak, “Hafta ortasında zorlu bir maç yaptık ve iyi mücadele ederek kazandık. Oyuncularımı kutluyorum. Ancak bu maçı geride bırakıp, Tenis Eskrim karşılaşmasına motive olmamız gerekiyor. Her karşılaşmaya olduğunu gibi Tenis karşısına da kazanmak için çıkacağız. Hedefimiz bu maçı da kayıpsız geçerek çıkışımızı sürdürmek” dedi.
Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde 24. hafta dün oynanan Final Gençlik ile Garanti Koza İstanbulspor karşılaşması ile başladı. Haftanın en çekişmeli maçlarından birisi de Gaziantep Büyükşehir Belediye ile Optimum TED Ankara Kolejliler arasında oynanacak. 11 Şubat Cumartesi günü oynanacak karşılaşmanın başlama saati ise 18.00 Aynı gün oynanacak bir diğer maçta lider Selçuk Üniversitesi ise İstanbul deplasmanında Tenis Eskrim Dağcılık ile karşılaşacak.
TB2L’de 24. haftanın toplu programı şu şekilde: Bugün: 13.30 Genç Telekom–Gelişim Koleji (Ankara Spor Salonu) 16.00 Başkent Gençlik–Maliye Milli Piyango (Ankara Spor Salonu) 16.30 Orman–Tire Belediye (M.Sait Zarifoğlu Spor Salonu) 15.00 Gamateks PAU–şak Üniversitesi Belediyespor (Gümüşler Spor Salonu) 18.00 Gaziantep Büyükşehir Belediyesi–Optimum TED Ankara Kolejliler (Karataş Şahinbey Spor Salonu) 14.00 Tenis Eskrim Dağcılık–Selçuk Üniversitesi (Abdi İpekçi Spor Salonu) 18.00 Pertevniyal–Best Balıkesir (Ahmet Cömert Spor Salonu) 15.00 Vestel-İstanbul Büyükşehir Belediyesi (Atatürk Spor Salonu) Yarın: 17.00 Darüşşafaka–Akhisar Belediye (Ayhan Şahenk Spor Salonu).
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri