Selami Altınok: Bomba Yüklü Araç Yok

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, İstanbul’da bomba yüklü araç dolaştığı yönündeki iddiaları yalanladı. Altınok, “Öyle bir şey yok.” dedi.Taksim’deki çelenk koyma töreninin ardından İstanbul Valisi Vasip Şahin ve diğer...

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, İstanbul’da bomba yüklü araç dolaştığı yönündeki iddiaları yalanladı. Altınok, “Öyle bir şey yok.” dedi.

Taksim’deki çelenk koyma töreninin ardından İstanbul Valisi Vasip Şahin ve diğer yetkililerle birlikte bir otelde görüşen Emniyet Müdürü Selami Altınok, çıkışta gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. İstanbul’a bomba yüklü bir otomobilin girdiği yönündeki haberleri değerlendiren Altınok, "Öyle bir şey yok. Olur mu öyle şey ya? Gazetecilerin haberi var. Bizim haberimiz yok olur mu?" dedi. Gazetede yer alan habere atıfta bulunan Altınok, “Gazetecilerin haberi var. Bizim haberimiz yok olur mu? Türkiye'nin yaşadığı durumu biliyoruz. Güneyimizde yaşanan olayları da biliyoruz. Biz elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Öyle bir şey yok. Vatandaşlarımız müsterih olsun." ifadelerini kullandı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri