Sekizli finaller başladı

TFF Futsal Ligi 2014 sezonu finalleri, 8 merkezde yapılan karşılaşmalarda bölge birincisi olan takımların katılımıyla Kocaeli'de başladı.

TFF Futsal Ligi 2014 sezonu finalleri, 8 merkezde yapılan karşılaşmalarda bölge birincisi olan takımların katılımıyla Kocaeli'de başladı. Kocaeli ASKF Başkanlığı ve Kocaeli Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliği yaptığı, Derince Spor Salonu'nda oynanan 8'li finallere Ankaraspor AŞ (Ankara), Ars Park Sanayispor (Konya), Poyracıkspor (İzmir), Yeni Malatyaspor (Malatya), Yenikentspor (Eskişehir), İstanbul Ünv. Spor Kulübü (İstanbul), Ladik Belediyespor (Samsun) ve Kopuzlar Vakfı Veliköyspor (Rize) takımları katılıyor.

Kocaeli ASKF Başkanlığı'nda yapılan kura çekimi sonrası 8 takım 4'erli 2 gruba ayrıldı. 2 farklı grupta 17-18 ve 19 Haziran tarihlerinde tek devreli lig usulüne göre müsabakalar yapılacak. Gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar çapraz eşleşerek 21 Haziran tarihinde yarı final maçlarında karşı karşıya gelecek.

KONYA’YI ARS PARK TEMSİL EDİYOR

8’li finallerde Konya’yı Ars Park Saniyispor temsil edecek. Temsilcimiz dün finallerin ilk maçında saat 12:00’de Poyaracıksspor ile karşılaşırken, bugün ise saat 16:00’da Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Gruplardaki son maçında ise Ars Park Saniyispor’un rakibi saat 14:00’deYenikent Spor olacak. Yarı Final ve Final maçları ise 20 Haziran’da oynanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri