Şekersporun Urfaya sürprizi var

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Ligin 24. haftasında Pazar günü lider Şanlıurfasporu konuk edecek.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Lig’in 24. haftasında Pazar günü lider Şanlıurfaspor’u konuk edecek. Lig’in üst sıraları için mücadele eden iki önemli rakibi Turgutlu ve Tepecik’i mağlup ederek iki basamak birden yukarı tırmanan yeşil-beyazlılar, zorlu maçın hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdürüyor. Dün tesislerinde teknik adam Mustafa Çapanoğlu nezaretinde bir idman yapan Şekerspor, bu antrenmanda lider ile yapacağı maçın teknik ve taktik ağırlıklı çalışmasını gerçekleştirdi. Yeşil-beyazlılar, bugün yapacağı tek idmanla hazırlıklarına son noktayı koyacak ve yarın kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

Yakaladığı çıkışla ligin üst sıralarına doğru tırmanan yeşil-beyazlılar, kendi saha ve seyirci önünde lider Şanlıurfaspor’u mağlup ederek çıkışını sürdürmenin hesaplarını yapıyor. Hazırlıklarına moralli bir şekilde devam eden yeşil-beyazlılar, Şanlıurfaspor maçına 3 eksikle çıkacak. Bugsaşspor maçında kırmızı kart gören ve 3 maç ceza alan İlkay Urfa maçında da forma şansı bulamayacak. Tepecik maçında ikinci sarı karttan kırmızı kart gören futbolcular Yusuf Akyel ve Bilal Aziz de Şanlıurfa maçında yerini alamayacak. Turgutlu maçına sarı kart sınırında çıkan ve gördükleri kartlarla Tepecik maçında forma giyemeyen Ömer Ali Şahiner, İshak çakmak ile Özgür Çelik cezalarını tamamladı. Bu futbolcular teknik heyetin görev vermesi halinde lider Şanlıurfaspor karşılaşmasında görev yapabilecek. Ayrıca Şekerspor’da Mehmet Balban ve Uğur Bulut, ceza sınırında bulunuyor.

Lider Şanlıurfaspor, geride kalan 23 haftada 15 galibiyet, 4 beraberlik 3’de yenilgi aldı. Rakip kalelere 43 gol atan Urfa, kalesinde ise 14 gol gördü. Şanlıurfaspor, ligin en az gol yiyen üç takımından birisi olma ünvanını elinde bulunduruyor. 23 haftada kalesinde sadece 13 gol görün Altay bu istatistikte lider konumda bulunurken Şanlıurfaspor ve Bugsaşspor 2. ve 3. sırayı paylaşıyor. Ligin ilk yarısının 7. haftasında karşı karşıya gelen iki ekibinin Şanlıurfa’da ki randevusundan 0-0’lık sonuç çıkmıştı.

Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, son iki haftada aldıkları galibiyetlerle moral bulduklarını ve bunun devamını endi saha ve seyircileri önünde getirmek istediklerini söyledi. Taraftarlarının kendilerine vereceği destek ile arzu ettikleri galibiyete ulaşacaklarını düşündüklerini ifade eden Çapanoğlu; “Lider ile bu hafta oynayacağımız maç büyük önem taşıyor. Futbolcularıma güveniyorum. Son haftalarda yaptıkları çıkışlarını sürdüreceklerine güvenim sonsuzudur.  Bu hafta alacağımız başarılı bir sonuçla fikstür avantajımızı da kullanarak Play-Off umutlarını içimizde hissedeceğiz’’ dedi.

BURAK TAŞPINAR

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri